Xaralyn

(tidligere RubyFires) blev grundlagt i 1994 af Wilfred Kos i Holland. Han ejede en butik i Haarlem, hvor han solgte dekorative pejse. De smukke og fremtrædende designs gav hurtigt opmærksomhed og inden længe, solgte han dem til andre butikker.

Læs mere om Xaralyn


Tabel Liste

Sorter faldende

1-150 of 150

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-150 of 150

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Patentholder på keramiske brændere

I 2005 modtager Clean Fires System det verdensomspændende patent på en bioethanol brænder med en keramisk sten. Den keramiske brænder. Denne bioethanol brænder med keramisk sten er en revolution i sikkerhed og endnu mere økonomisk i brug, end de eksisterende systemer. Et helt sikkert system, der kan bruges overalt indendørs uden røg. Et system, der bruger et ikke-fossilt brændstof og er CO2-neutralt. Clean Fire System tilbyder således et rent alternativ til brændeovne og gaspejse.

Rubyfires skifter navn til Xaralyn

I mange år gik produktionen under navnet RubyFires, hvilket mange kender, men i april 2019, introducerede Ruby Decor BV sit nye brand Xaralyn, hvilket omgående erstattede RubyFires.

Herunder baggrunden for navneskiftet:

I 2017 går udviklingen pludselig meget hurtigt. Som følge af internationale klimaaftaler er der verdensomspændende opmærksomhed på CO2- og partikelemissioner. I lande som Holland er det besluttet, at nye boliger ikke længere vil blive forbundet med gas netværket, og eksisterende leverancer til husholdninger skal stoppes inden for 30 år.

En logisk fortsættelse kan derfor ikke udskydes. Der oprettes et nyt firma med de produktionsfaciliteter, der allerede er startet i Europa og Asien.

Xaralyn er født!

Se vores brands