Vandpejs kategorier

Vandpejs, Opti-Myst pejs, Hybridpejs - Kært barn har mange navne

En vandpejs fungerer på en kombination af vand og elektricitet. Deraf navnet hybridpejs da den fungerer på basis af to forskellige former for brændstof. Det patenterede navn for teknologien er Opti-Myst, men vi kalder dem for vandpejse, da dette for os, giver den bedste ide om, hvad pejsen består af.

Læs mere om vandpejse

Tabel Liste

Sorter faldende

49-145 of 97

Tabel Liste

Sorter faldende

49-145 of 97

Sådan fungerer en vandpejs

Vandet afdampes til sarte dampe som belyses af enten LED, eller halogen pærer. Den legende virkning af vanddampen giver illusionen af ​​ægte flammer. En vandpejs “brænder” typisk et sted mellem 8-10 timer max på en opfyldning. Dette er på laveste niveau. I de fleste tilfælde vil man opleve at få ca. 6 timers brændetid på en fuld tank.
Den helt store fordel ved en vandpejs er, at man kan få en meget livagtig flamme, uden at have med egentlig ild at gøre. Dette er særlig anvendeligt i butikker, eller områder med børn, eller dyr., men det begynder også at få mere og mere indpas i moderne hjem, hvor man ønsker den mest miljøvenlige form for pejsehygge der er til rådighed på markedet.

Det er også muligt at bestille en vandpejs med direkte vandtilførsel. Således behøver man ikke fylde vand på når tanken er tom, men kan blot tænde pejsen når man ønsker det og lade den køre så længe man ønsker.

Vandpejs til indbygning

Vandpejse er særligt ideelle som indbygningspejse, da de ikke kræver den samme afskærmning mod brandbare materialer, som eks. biopejse gør. Det gør de naturligvis ikke fordi, de ikke har rigtig ild og dermed heller ikke nogle flammer som man skal passe på. Man kan enten vælge at bestille vandpejs indsatsen alene og selv bygge et indbygningskabinet til denne, eller bestille et samlet projekt hos os, som er lige til at bygge ind. Se vores muligheder for indbyggede vandpejse her.

Moderne vandpejse med app styring

Det seneste på markedet i form af teknologi i vandpejse, er muligheden for, at koble pejsen sammen med en Smartphone app. Alle vandpejse kommer som standard med en fjernbetjening, men på vores Magic-Fire modeller fra Safretti kan man også tilvælge et bluetooth modul, som gør det muligt at downloade en app og styre pejsen vha. af sin smartphone.

Se vores brands