Væghængt elpejs

En elpejs til væg er en elpejs som kan give illusionen af flammer, samtidig med at man ikke skal flytte rundt på møblerne, da den enten blot kan erstatte et billede, eller fylde en tom væg ud med ren pejsehygge.


Vores modeller kan både findes med og uden varme. De som har en varmeblæser har også muligheden for at slå denne fra, således den væghængte elpejs kan nydes om sommeren hvor varmen er tilstrækkelig.

Læs mere om væghængte elpejse


Tabel Liste

Sorter faldende

1-32 of 32

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-32 of 32

Side:
  1. 1
  2. 2

Find en lækker Væghængt elpejs

Med en væghængt elpejs, får du en dekorativ varmekilde, der skaber hygge, atmosfære samt varme i ethvert hjem. Derudover får du også en pejs ind i hjemmet, som ikke tager en masse unødvendig gulvplads, da den hænger på væggen.
Om du er på jagt efter en væghængt elpejs, som skal være samlingspunktet i stuen, eller du ønsker et dekorativt flammeelement, som du kan falde i søvn til. Så finder du her på siden et bredt udvalg af elektroniske væghængte pejse, som passer til netop dit behov og din indretning.

Udsmyk din væg med en væghængt elpejs

Du finder næppe nogen pænere og mere hyggelig vægudsmykning end en væghængt elpejs. Vores væghængte elpejse benytter sig af LED til at skabe de livagtige flammer, hvilket vil sige, at disse elpejse er en yderst økonomisk løsning, når det kommer til strøm. En væghængt elpejs er derfor god for både miljøet og for din pengepung.

Er det svært at opsætte en væghængt elpejs?

Svaret er kort sagt Nej! Opsætning af en elektronisk pejs til væggen minder om den samme proces, som den man benytter sig af, når man monterer et fladskærms-tv på væggen. Den er derfor ekstrem let at opsætte og kræver ikke den store håndværkeruddannelse og tekniske snilde.

Køb væghængt elpejs online

I vores udvalg af vægophængte elpejse finder du mange modeller, som kan skabe et moderne og stilrent look i dit hjem. Når du vælger at investere i en væghængt pejsemodel, skal du være opmærksom på, hvad din elpejs kræver i forhold til strømstik type. Der kan nemlig være modeller, som kræver andet end almindelig 230V stikkontakt til strømtilslutning.

Se vores brands