Udendørs biopejs

Udendørs biopejs

En udendørs biopejs er en pejs som med fordel kan anvendes enten på terassen, i haven, eller på altanen. Varmen fra en udendørs biopejs kan gøre sommer, efterårs og forårsaftenerne længere, samt sikre optimale forhold for hygge rundt om pejsen.

Vi forhandler udendørs biopejse fra Decoflame og Xaralyn, som begge er brands der går meget op i høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om udendørs biopejse


Tabel Liste

Sorter faldende

15 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

15 vare(r)

Udendørs biopejse til haven

Udendørs biopejse er pejse som er velegnede til at blive anvendt udendørs. Dvs. at de både kan flyttes rundt med, samt er fremstilles i materialer som kan tåle at stå udenfor. Som udgangspunkt kan en udendørs biopejs ikke tåle at stå ude i hård regn og slud og derfor er det vigtigt at pejsen er til at flytte rundt med, efter behov. Det kan man derfor typisk med de fleste udendørs biopejse.


Udendørs biopejs som rumdeler

En udendørs biopejs kan også anvendes indendørs og her er den en god rumdeler. Den er nemlig perfekt til at blive placeret steder som lige deler rummet en lille smule op, således man kan nyde flammerne fra alle sider. Da det stadig er en biopejs, så skal man ikke frygte forurering ved at anvende en udendørs biopejs indendøre. Alle biopejse brænder på bioethanol og bioethanol soder ikke, men brænder rent. Såfremt biopejsen er fremstillet korrekt.


Udendørs biopejs på terassen

En af de helt store fordele ved udendørs biopejse er, når de kan anvendes på altanen. Det er ofte her at man om sommeren og dele af foreåret og efteråret, godt kan savne noget hygge ild som supplement til stunder med gode venner og familie. En udendørs biopejs er utrolig nem at betjene og man skal kun have noget bioethanol og en lang tændstik, eller en pejselighter, for at kunne komme i gang. Det gør den derfor også nem at betjene for dine gæster. Så længe man husker sund fornuft og respekten for levende ild.


Rengøring af udendørs biopejs

Mange tager fejl af biopejse og tror at den rene forbrænding også betyder at man ikke skal rengøre sin pejs. Det skal man. Ved at rengøre sin biopejs, så forlænger man levetiden på den og ikke mindst bevare pejsens overflader i pæn stand. Udendørs biopejs har tendens til at blive mere beskidte, end de biopejse som anvendes indedørs og derfor skal man oftere give pejsen lidt rengøring, når den anvendes udenfor. Læs her hvordan du rengører din biopejs


Udendørs biopejse i restauranter

Restauranter og generelt spisesteder har stor gavn af at anvende biopejse ifbm. indretningen. Her slipper man nemlig både for, at skulle hente brænde, samt forureningen som også følger med ved traditionelle åbne pejse, eller bålfade. Så hvis man ikke synes at en terassevarmer er vejen frem, så kan en udendørs biopejs meget vel være det man står og mangler.

Se vores brands