Udendørs biopejs

Udendørs biopejs

En udendørs biopejs er en pejs som med fordel kan anvendes enten på terassen, i haven, eller på altanen. Varmen fra en udendørs biopejs kan gøre sommer, efterårs og forårsaftenerne længere, samt sikre optimale forhold for hygge rundt om pejsen.

Vi forhandler udendørs biopejse fra Decoflame og Xaralyn, som begge er brands der går meget op i høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om udendørs biopejse


Tabel Liste

Sorter faldende

18 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

18 vare(r)

Muligheder med en udendørs biopejs

Hos bio-pejs.dk finder du flotte og eksklusive udedørs biopejse i de lækreste materialer, der alle er fremstillet til udendørs brug. De er anvendelige i stor set alle sæsoner og er med til at forlænge den tid, du bruger på terrassen. Med en udendørs biopejs kan du forlænge de udendørs aftener med hygge og flot design. Der er ikke noget der slår en hyggelig aften på terrassen, med god mad og et lækkert glas vin. Dit udendørs rum vil blive den lækre oase, hvor alle har lyst til at opholde sig og som du altid har drømt om. En udendørs biopejs tilfører noget super lækkert og lidt eksotisk, lidt den samme følelse, som var du på ferie eller på en eksklusiv restaurant. Du behøver nødvendigvis ikke at sidde og fryse, for at tænde op i din pejs, du kan sagtens bare bruge den for ekstra lys og liv og hygge, hvis i en aften sidder i skumringen og nyder livet. Alle vores udendørs pejse kan flyttes rundt i haven eller på terrassen og flere af dem er super anvendelige som en slags rumdeler, hvis dit udendørs område er meget stort. Det betyder, at de kan nydes fra alle vinkler, ligegyldigt hvor på terrassen du befinder dig. Det er kun din fantasi der sætter grænsen.

Du skal også være opmærksom på, at du gerne må anvende en udendørs biopejs på din altan, så der er rig mulighed for andet og mere end levende stearinlys eller lyskæder på din altan. Er din altan overdækket og måske ikke så stor, at du føler der er plads til en udendørs biopejs, kan du sagtens anvende en lille, væghængt biopejs i stedet for, vær blot opmærksom på rigelig afstand loftet. Det giver lys, liv og varme til din lille udendørs oase. Det eneste du skal er at påfylde bioethanol og tænde din pejs med en lang tændstik eller en pejselighter, så er du klar til ekstra dejlig udendørs hygge.

Alle vores udendørs pejse kan helt uden problemer også anvendes indendørs. Principperne for en udendørs biopejs er nøjagtig de samme som for en indendørs biopejs, der er blot materialerne der er anderledes. Så har du kastet din kærlighed på en udendørs pejs, kan du sagtens bruge den indendørs. Ofte vil vores kunder hos bio-pejs.dk gerne have en pejs, der kan agere rumdeler i et stort rum, for eksempel i et køkken-alrum eller en meget stor stue og her kan nogle af vores udendørs modeller være helt fantastiske. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge eller om der er plads nok på din terrasse, vil vi hos bio-pejs.dk rigtig gerne vejlede dig. For os er det altid alfa og omega, at du bliver fuldt ud tilfreds med det produkt, du ender med at bestemme dig for.

Vi vejleder dig også rigtig gerne i forhold til sikkerhed og anvendelse, så du er så godt rustet som muligt, til at betjene din udendørs biopejs. Når du skal tage din pejs i brug er det ganske simpelt, du justerer ringene på brænderne efter anvisningerne, til ønsket flammestørrelse, påfylder bioethanol i en god kvalitet og tænder din udendørs biopejs med en lang tændstik eller en pejselighter. Så er du klar til at nyde din pejs. Du må selvfølgelig sikre dig, at din biopejs ikke står for tæt på brændbare materialer og det kan være en god løsning at have en lille pulverslukker i nærheden, såfremt der skulle ske et uheld. Men hvis du tager højde for, at en udendørs biopejs er levende ild og bruger sin sunde fornuft, er der ikke noget at være bange for. Skal du påfylde bioethanol er det helt afgørende, at du venter til pejsen er helt kold, som udgangspunkt minimum 20 minutter, efter du har slukket den. Ligeledes bør du slukke din udendørs biopejs, før du flytter den eller justerer flammehøjden. En udendørs biopejs udskiller hverken aske eller sod, så du skal ikke være bange for gløder der springer, for dem er der ingen af. Du kan trygt slukke for pejsen og gå direkte indenfor, du behøver ikke bekymre dig eller holde øje med noget som helst, i forhold til din udendørs biopejs.

Du kan købe meget luksus tilbehør til dine udendørs biopejs, der får den til både at lyde og ligne en rigtig pejs. Investér for eksempel i en den smarte lille lydboks, der giver dine flammer liv med ægte knitrelyde, eller det fuldstændig naturtro keramisk dekorationstræ, der til forveksling ligner ægte træstykker. Du kan også vælge lyse eller mørke dekorationssten i din udendørs biopejs. Og husk at anvende en bioethanol i en god og ren kvalitet, det er med til at holde din udendørs biopejs i topform. Hos bio-pejs.dk finder du nogle af de bedste bioethanol produkter på markedet.

Udendørs biopejse til haven

Udendørs biopejse er pejse som er velegnede til at blive anvendt udendørs. Dvs. at de både kan flyttes rundt med, samt er fremstilles i materialer som kan tåle at stå udenfor. Som udgangspunkt kan en udendørs biopejs ikke tåle at stå ude i hård regn og slud og derfor er det vigtigt at pejsen er til at flytte rundt med, efter behov. Det kan man derfor typisk med de fleste udendørs biopejse.

Udendørs biopejs som rumdeler

En udendørs biopejs kan også anvendes indendørs og her er den en god rumdeler. Den er nemlig perfekt til at blive placeret steder som lige deler rummet en lille smule op, således man kan nyde flammerne fra alle sider. Da det stadig er en biopejs, så skal man ikke frygte forurering ved at anvende en udendørs biopejs indendøre. Alle biopejse brænder på bioethanol og bioethanol soder ikke, men brænder rent. Såfremt biopejsen er fremstillet korrekt.

Udendørs biopejs på terassen

En af de helt store fordele ved udendørs biopejse er, når de kan anvendes på altanen. Det er ofte her at man om sommeren og dele af foreåret og efteråret, godt kan savne noget hygge ild som supplement til stunder med gode venner og familie. En udendørs biopejs er utrolig nem at betjene og man skal kun have noget bioethanol og en lang tændstik, eller en pejselighter, for at kunne komme i gang. Det gør den derfor også nem at betjene for dine gæster. Så længe man husker sund fornuft og respekten for levende ild.

Rengøring af udendørs biopejs

Mange tager fejl af biopejse og tror at den rene forbrænding også betyder at man ikke skal rengøre sin pejs. Det skal man. Ved at rengøre sin biopejs, så forlænger man levetiden på den og ikke mindst bevare pejsens overflader i pæn stand. Udendørs biopejs har tendens til at blive mere beskidte, end de biopejse som anvendes indedørs og derfor skal man oftere give pejsen lidt rengøring, når den anvendes udenfor. En udendørs biopejs kan kræve lidt mere vedligeholdelse end en indendørs biopejs. Den er udsat for vind og vejr og kan derfor hurtigere blive lidt nusset og beskidt at se på, men det klares hurtigt med en aftørring med en fugtig klud, måske med et par dråber universalrengøring på, hvis du føler, der er nødvendigt. Glas rengør du bare med en helt almindelig glasspray. Som du kan læse, er det i hvert fald ikke rengøringsniveauet, der skal afholde dig fra, at investere i en lækker udendørs pejs fra bio-pejs.dk. Der er ikke et regelsæt for rengøring af din udendørs biopejs, men jævnlig rengøring forlænger helt sikkert levetiden på din biopejs. Læs her hvordan du rengører din biopejs

Udendørs biopejse i restauranter

Restauranter og generelt spisesteder har stor gavn af at anvende biopejse ifbm. indretningen. Her slipper man nemlig både for, at skulle hente brænde, samt forureningen som også følger med ved traditionelle åbne pejse, eller bålfade. Så hvis man ikke synes at en terassevarmer er vejen frem, så kan en udendørs biopejs meget vel være det man står og mangler.

Er du interesseret i en udendørs biopejs til dit udemiljø, men er du i tvivl om modellen nu også vil passe til dit behov og den plads du har, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har mange års erfaring i alle typer biopejse og vi kan vejlede og guide dig på bedste vis. Hos os kan du sagtens bytte dit produkt, men vi forstår godt vigtigheden af, at vælge rigtigt første gang. Ring til vores kundeservice på telefonnummer 22 47 98 38 eller skriv til os på [email protected], så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Se vores brands