Terrassevarmer El

Med en kvalitets terrassevarmer fra Bio-Pejs.dk får du en effektiv varme, som rammer på det område den er tiltænkt. Når der opvarmes med strålevarme, vil vejrforhold ikke have indflydelse på effekten. Dette betyder at varmen ikke blæser væk, inden det når frem til det tiltænkte område. Eks. Dig selv og dine gæster.

Hos Bio-Pejs.dk samarbejder vi med Heatstrip og Heatscope, som begge leverer kvalitets terrassevarme på el.
Læs mere om elektriske terrassevarmere


Tabel Liste

Sorter faldende

1-25 of 25

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-25 of 25

Side:
  1. 1
  2. 2

Hvorfor vælge en el terrassevarmer?

Først og fremmest skal man vælge en terrassevarmer på el, hvis man vil have mest mulig effekt. Hverken gas, eller biopejs terrassevarmere kan konkurrere effektmæssigt, da den infrarøde varme ikke er påvirket af vejrforhold som vind. Vamren blæser med andre ord ikke væk.

En el terrassevarmer er ikke drevet på samme måde som en gas terrassevarmer, eller biopejs terrassevarmer. El terrassevarmeren er drevet af en varmelampe, som kører på strøm. Dette betyder både at varmen kommer umiddelbart, samt er konstant indtil apparatet slukkes.

En anden fordel er pladsforholdet. En elektrisk terrassevarmer behøver ikke optage den samme mængde plads, som en biopejs, eller en gas terrassevarmer.

Placering af el terrassevarmere

Selve apperatet som skaber varmen, fylder ikke ret meget og man kan dermed enten montere sin terrassevarmer i loftet som man ville gøre med en alm. loftlampe, eller man kan montere den på væggen med en vinkel. Sidstnævnte er det man ofte ser på restauranter og spisesteder med udendørs servering.

El terrassevarmeren kan også monteres på en stolpe, eller et flytbart stativ, hvis området ikke er i nærheden af en væg, eller har et loft.

En væghængt elektrisk terrassevarmer er både diskret og effektiv på samme tid. Den vil også hurtigt gå i et med resten af indretningen, hvilket kan være en vigtig faktor for ikke, at gå på kompromis med dette.

Er en terrassevarmer på el miljøvenlig?

Da man ikke anvender fossile brændstoffer med en elektrisk terrassevarmer, vil der også være større mulighed for, at man på samme tid bidrager mere til miljøet ved, at vælge denne type fremfor en gas terrassevarmer. Dette kræver dog at energien som anvendes, er grøn energi.

Forbruget ved elektrisk terrassevarme

En typisk 1500 watt el terrassevarmer af høj kvalitet har pr. time et forbrug på 3 - 4 kr. og den kræver hverken ilt, eller producerer CO2.

En almindelig gas terrassevarmer vil på samme tid typisk koste 12 - 15 kr. Der er således en betydelig mængde penge at spare ved, at vælge en el terrassevarmer.

Se vores brands