Hos Bio-Pejs.dk lever vi af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et bredt udvalg af biopejse, tilbyder vi det vi mener er, markedets bedste kundeservice, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Sådan prismatcher vi

I markedets bedste kundeservice mener vi bl.a. gode priser. Derfor prismatcher vi mod alle online priser hos andre danske butikker. Dertil forsøger vi yderligere at tilføje 5% rabat.
Det betyder at hvis du finder en pejs, til en bedre pris på en anden dansk webshop, så forsøger vi at matche denne pris, samt give dig 5% yderligere i rabat. I enkelte tilfælde har vi oplevet at det ikke var muligt at prismatche. Det er dog blot sket meget få gange.
For at prismatch gælder er det en forudsætning at varerne, som sammenlignes, er samme mærke og model. Det er også en forudsætning at varen er på lager hos konkurrenten og at tilbuddet er aktuelt. Vi vil bede om dokumentation på prisen f.eks. ved fremvisning af annonce, kvittering eller henvisning til tilbudssiden.

Prismatch gælder som udgangspunkt ikke slagtilbud, f.eks. køtilbud, åbningstilbud, lokale tilbud, tilbud med begrænset antal og- eller tid, samt medlemstilbud.
Men det koster dig ikke noget at spørge. Så ring eller skriv endelig til os for at høre om vi har mulighed for at matche prisen. I de fleste tilfælde vil dette være muligt.

Eksempel på max prismatch +5% rabat

Vores pris er 11.000.
Du finder samme pejs til 10.000 hos anden forhandler
Vi giver dig 1.500 kroner i rabat
Din pris bliver 9.500,-


Vores prisgaranti omfatter ikke bioethanol og tilbehør.