Luksustasker.dk får nyt liv hos Bio-Pejs.dk

Pressemeddelse • 10. april 2020

Per 10. april 2020 har Bio-Pejs.dk overtaget Luksustasker.dk. Det sker i linje med vores vækststrategi for 2020.

Luksustasker.dk vil fremover være en del af Bio-Pejs.dk. Overtagelsen vil betyde en øget synlighed i markedet for biopejse på Bio-Pejs.dk.

Hos Bio-Pejs.dk ønsker vi at være alles go-to-pejseshop når man søger efter biopejse og tilbehør til biopejse online. Vi arbejder derfor meget målrettet med at udvide vores reach og denne overtagelse er et led i vores strategi om netop dette.

Bag Bio-Pejs.dk ligger selskabet CasaDec ApS, som primært handler med boligartikler og forbrugsvarer.

På Luksustasker.dk kunne man finde god information om brands som Calvin Klein, Adax og DAY Birger Et Mikkelsen, hvilket stemmer godt overens med den kvalitet af brands som repræsenteres på Bio-Pejs.dk.

"Bio-Pejs.dk’s overtagelse af Luksustasker.dk vil ikke medføre ændringer for vores besøgende", udtaler Joseph Favilla fra Bio-Pejs.dk, og fortsætter ”Det er vores ønske og mål, at Bio-Pejs.dk bliver den førende portal indenfor inspiration til og salg af biopejse online.”

Bio-Pejs.dk styrkes efter overtagelsen af Luksustasker.dk. Overtagelsen vil uden tvivl tilføre værdi til den online pejseforretning der allerede i dag er en stor spiller i Danmark.

For yderligere information om overtagelsen af Luksustasker.dk, kontakt venligst Bio-Pejs.dk eller CasaDec ApS