Om Bio-Pejs.dk

Est. 2012

Bio-Pejs.dk så dagens lys for første gang d. 19. juli 2012. I første omgang startede vi som en blog med artikler om biopejse. Årsagen var en stor interesse og fascination af biopejse.
Produktet var stadig nyt på det danske marked på daværende tidspunkt og vi vidste generelt ikke så meget om det i Danmark. Dette ønskede Joseph Favilla at lave om på og dermed blev www.bio-pejs.dk født.

En blog blev til en shop

Efter mange år som blog valgte vi i 2018 at omdanne Bio-Pejs.dk til en fuldbyrdig shop. Siden da er det gået stærkt og vi kan nu levere kvalitets biopejse fra hele verden. Sortimentet er nøje udvalgt pba. kvalitet og brand værdi.

Vi arbejder kun med produkter som vi kan stå inde for. Dette betyder også at vi primært arbejder med danske leverandører. Det giver for det første en kortere vej fra producent til forbruger, men det fjerner også de komplikationer der kan være ved, at handle produkter i udlandet.
I sidste ende skaber vores struktur en mere strømlinet virksomhed, hvilket giver vores kunder en bedre oplevelse.

I vores sortiment finder du bl.a. biopejse, elpejse, hybridpejse / vandpejse, gaspejse, terrassevarmere, bålfade, samt produkter til udendørs madlavning.

Sidst opdateret d. 31.05.2022