Muztag

har over 40 års erfaring i distribution af udendørs pejse til hotelbranchen.
Baseret på Costa del Sol tilbyder Muztag en bred vifte af kvalitets- og design terrassevarmere, hvad enten det er til et hotel, en restaurant eller en bar.

I øjeblikket er vores Muztag produkter til stede på de mest prestigefyldte hoteller og restauranter i Spanien.

Læs mere om Muztag


Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

 • Muztag
  Malaga terrassevarmer

  Brændetid: Op til 22 timer

  Varmeeffekt: 7,3 kWh

  Mål: 140 x 43 x 43 cm

  6.995,00 DKK
  Levering: 2-3 hverdage
 • Muztag
  Marbella terrassevarmer

  Brændetid: Op til 35 timer

  Varmeeffekt: 7,3 kWh

  Mål: 139,6 x 45,3 x 45,3 cm

  6.595,00 DKK
  Levering: 1-2 hverdage
 • Muztag
  Murcia terrassevarmer

  Brændetid: Op til 22 timer

  Varmeeffekt: 7,3 kWh

  Mål: 139 x 42,8 x 42,8 cm

  6.995,00 DKK
  Levering: 2-3 hverdage

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

Varme på din udendørs terrasse og have

Muztags innovative udvalg af udendørs pejse drives af gas. Derfor er der tale om en enkelt tilslutning, som foregår ved at sætte en gasflaske ind i lågen på den pågældende gasvarmer.

Alt du behøver udover pejsen er derfor en almindelig gasflaske. Gaspejsen giver øjeblikkeligt varme efter tilslutning og et klik på tænd-knappen. Derfor kræver det ikke særlige fagmænd til installation, og enheden kan betjenes af private eller eksempelvis ansatte i restaurationsbranchen.

Perfekt til virksomheden

Muztags terrassepejse er ofte placeret i en restaurant, café eller anden beværtning, hvor virksomheden ønsker at skabe en hyggelig atmosfære. Muztag pejsene til udendørs brug er ofte ofte anvendt i udendørs rygeområder, hvor folk samles udendørs og der skal skabes en ekstra varmeeffekt.

En anden populær placering af Muztag pejsene er ofte set som entrémøbel lige udenfor døren. Dette kan være på et hotel, en restaurant, virksomhed eller noget helt andet. Uanset placering så vil pejsen være iøjnefaldende, og de levende flammer skaber en hyggelig atmosfære, som kommer både værten og de benøjede gæster til gode.

Flyt hyggen udendørs med en Muztag pejs

Muztags mission er at genantænde det udendørs marked med overkommelige produkter og markedsledende teknologi og design. Herudover ønsker virksomheden at levere en overlegen service med punktlig levering. Pejsene produceres i England, i den sydvestlige del, og er CE certificeret til brug her i Danmark.

Virksomheden har over 30 års erfaring i gaspejs og brændeovnsindustrien. Virksomheden er fortsat i udvikling, og forventer konstant at fremstille nye produkter.

Bibeholder udendørs arealet sikkert

Alle forsendelser indeholder installationsmanualer med de oplysninger, du behøver for at betjene din Muztag pejs korrekt. Producenten anbefaler at opbevare gaspejsen under et beskyttelsescover, når pejsen ikke er i brug. Dette er for at beskytte mod regn, så det ikke beskadiger brænderen.

Derudover skal brænderen naturligvis holdes ren for skidt, snavs og brandbare materialer. Det kan være en idé at tjekke om, der er kommet insekter ind i pejsen. I så fald bør disse fjernes inden antændelse.

Se vores brands