Manuel biopejs til indbygning

Manuel biopejs til indbygning

Vi har over 60 forskellige varianter og modeller af manuelle biopejse til indbygning i vores vejledende katalog. Reelt set kan vi levere uendeligt mange forskellige modeller, da det nærmest blot er fantasien som sætter grænser. Vi kan bygge indbygningspejse helt ned til 15 cm i dybden og opefter. Med andre ord, listen herunder er ikke begrænsningen på mulighederne. Det er blot de vejledende modeller vi har valgt at vise pba. de mest populære valg.

En manuel biopejs til indbygning kan både være en biopejs som bygges ind i en væg, med kig fra en side, eller for eksempel en 3-sidet model hvor flammerne kan nydes fra 3 sider. Mange ønsker at forbinde to rum, ved at bygge en biopejs ind i væggen med et tunnel view, også kaldet en gennemgående biopejs. På denne måde kan man nyde flammer fra både stuen og køkkenet.

Vi kan levere en manuel indbygget biopejs med ramme, uden ramme, med glas og uden glas. Det er helt op til dig hvordan du ønsker at pejsen skal være.

Kan du ikke finde en passende model i oversigten, så tøv ikke med at kontakte os på [email protected], eller på telefon 22479838.Tabel Liste

Sorter faldende

1-104 of 104

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-104 of 104

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Se vores brands