Gulv biopejs

Gulv biopejs

En gulv biopejs er nem at montere. Der kræves ikke nogen skorsten, eller anden form for aftræk. For at komme i gang med brugen af sin nye biopejs, skal man først fylde bioethanol i beholderen/brænderen. Husk at holde øje med max mærket, så der ikke overfyldes. Når biopejsen har fået bioethanol kan der tændes op med en lang tændstik, eller en pejselighter.

Du kan altid flytte rundt på en gulv biopejs. Dog kan det kræve to par hænder, da enkelte pejse vejer mere end hvad de fleste kan bære alene. Du kan se vægten på hvert produkt under specifikationer.

Alle vores gulv biopejse er af høj kvalitet og leveres med en keramisk brænder. Denne sørger for at absorbere bioethanolen, hvilken sikrer længere brændetid og højere sikkerhed. Du kan se brændetiden på hvert produkt under specifikationer.Tabel Liste

Sorter faldende

31 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

31 vare(r)

Se vores brands

FAQ om Gulv biopejs

Svar:
En biopejs til gulv, er i ordets bedste forstand, en biopejs som kan placeres på gulvet. Gulv biopejse fås i mange varianter, hvor nogle egner sig bedst til at stå op ad en væg, og andre kan stå helt frit midt i rummet.
Svar:
Pejsen placeres på den ænskede position. Dernæst fylder man bioethanol i pejsen brænder og tænder med en lang tændstik, eller pejselighter.
Svar:
En biopejs til gulv kan variere i brændetid fra 2-6 timer typisk. Brændetiden afgøres mest af alt af hvor meget bioethanol der kan være i pejsen, men brænderen har også en effekt. Vælger man en pejs med en keramisk brænder, så kan brændetiden godt blive længere.
Svar:
Man kan finde biopejse i alle farver og dette gælder også gulvpejse. Hos Bio-Pejs.dk har vi biopejse til gulv i mange forskellige farver. Blandt andet hvid, sort, grå, beton-look, murstens-look, træfarvet mv.
Svar:
Den bedste årsag til at vælge en biopejs til væg er, at man har lyst. Dernæst at man har plads og til sidst at man finder præcis den væghængte biopejs som passer ind.