Gulv biopejs

Gulv biopejs

En gulv biopejs er nem at montere. Der kræves ikke nogen skorsten, eller anden form for aftræk. For at komme i gang med brugen af sin nye biopejs, skal man først fylde bioethanol i beholderen/brænderen. Husk at holde øje med max mærket, så der ikke overfyldes. Når biopejsen har fået bioethanol kan der tændes op med en lang tændstik, eller en pejselighter.

Læs mere om gulv biopejse


Tabel Liste

Sorter faldende

1-54 of 54

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-54 of 54

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gulv Biopejs - Det kan man med gulv biopejse

Du kan altid flytte rundt på en gulv biopejs. Dog kan det kræve to par hænder, da enkelte pejse vejer mere end hvad de fleste kan bære alene. Du kan se vægten på hvert produkt under specifikationer.

Alle vores gulv biopejse er af høj kvalitet og leveres med en keramisk brænder. Denne sørger for at absorbere bioethanolen, hvilken sikrer længere brændetid og højere sikkerhed. Du kan se brændetiden på hvert produkt under specifikationer.

Med en gulv biopejs fra os har du rig mulighed for at kombinere biopejsens varme og stillige udseende, samt muligheden for at kunne flytte din biopejs til et nyt sted i dit hjem. En gulv biopejs kræver ikke nogen skorsten eller andet aftræk, det betyder at du kan placere den lige der, hvor den passer bedst i dit hjem og hvor du netop vil sætte mest pris på varmen og charmen fra den.

Nogle gulv biopejse egner sig bedst til at stå op af en væg, mens andre kan stå frit i rummet og kan nydes fra alle vinkler. Hos os finder du et stort udvalg af gulv biopejse i flere forskellige farver, faconer og størrelser. Du har rig mulighed for at finde lige netop den gulvpejs, der vil gøre sig rigtig godt i dit hjem. At etablere en gulv biopejs i dit hjem, kan løfte indtrykket af din bolig helt enormt, det vil ofte være det første samtaleemne, når du får gæster på besøg. Det er som et eksklusivt møbel i din stue, dit køkken eller dit kontor. Vær forberedt på, at vise den tændte biopejs til dine gæster, de vil helt sikkert synes om den.

Hvis du en aften ikke har lyst til at se TV, men måske hellere læse en god bog eller finde strikketøjet frem, kan hyggen fra en biopejs, stående ved siden af, eller foran dig, være med til at højne nydelsen af bogen eller nørklerierne, måske endda sammen med en kop god kaffe eller te. Du vil næsten altid kunne finde en undskyldning for at tænde for din biopejs, ikke altid på grund af varmen fra den, men altid på grund af hyggen og stemningen.

Brændetiden på gulv biopejse

Brændetiden for en biopejs afhænger af, hvor meget bioethanol der er plads til og om brænderne er keramiske. Dette er helt det samme i vores gulv modeller. Den kan variere mellem 2 og 6 timer. På alle vores biopejse kan du se brændetiden. Du skal være opmærksom på, at brændetiden er angivet som “Op til” et vist antal timer, dette antal angiver brændetiden med den laveste flammehøjde. Øger du flammehøjden, nedsætter du brændetiden, det er helt logisk.

Installation af gulv biopejse

Du behøver ikke de store forberedelser før ankomsten af din nye gulv biopejs, ud over at finde den optimale plads til den. Ingen installationer af nogen art er nødvendige, du indstiller flammehøjden som ønsket, så fylder du blot bioethanol på og tænder op med en lang tændstik eller en pejselighter, og voila, så er du klar til at nyde din nye biopejs. Størrelsen på flammen regulerer du direkte på brænderen, vha. lukke værktøjet.

Slukning af gulv biopejse

Når du køber din pejs hos os , kan du være sikker på, at blive grundigt vejledt i anvendelse og sikkerhed, så du er godt rustet til at betjene din gulv biopejs på den mest optimale og sikre måde. Du skal naturligvis sikre dig, at din biopejs til gulv ikke står alt for tæt på brændbare materialer i dit hjem og det kan for alle tilfældes skyld, være en rigtig god idé, at investere i en lille skumslukker, så du har ro i sjælen. Desuden må du naturligvis ikke fylde bioethanol på, mens din pejs er varm, så vent minimum 20 minutter med en slukket pejs, før du fylder på igen. Hvis du tager højde for, at der er tale om levende ild og samtidig bruger din sunde fornuft, er der ikke noget, at være nervøs for. Når du slukker for din pejs, bliver den meget hurtigt kold igen, du behøver ikke bekymrer dig om eventuelle gløder, der kan antænde igen eller springe, for dem er der jo ingen af. Det betyder, at når du slukker for din biopejs, kan du herefter trygt forlade dit hjem eller gå i seng for natten.

Rengøring af gulv biopejse

Din gulv biopejs kræver meget lidt vedligeholdelse, faktisk så lidt at du helt kan glemme at vedligeholde den. Selvfølgelig kommer mængden af vedligeholdelse an på, hvor meget du anvender din gulv biopejs. Som udgangspunkt skal du bare tørre din pejs af med en fugtig klud. Er din pejs at træ, er aftørring med fugtig klud alt nok, hvorimod du ved behov bør anvende et stålplejemiddel, hvis din pejs er af stål. Glasindsatser rengør du med en helt almindeligt glasrens. Bioethanol er en helt ren forbrænding, som ikke afgiver sod eller aske, det gør din anvendelse af biopejsen sundere for både dig og for miljøet. Husk endelig, at jævnlig vedligeholdelse er med til at forlænge levetiden for din gulv biopejs. Læs mere om rengøring af biopejse her.

Tilbehør og bioethanol til gulv biopejs

Du kan købe forskellige sten i naturlige farver og flotte, naturtro keramiske brændestykker til din gulv biopejs, så du opnår lige det udtryk du kan lide. Desuden er det rigtigt vigtigt at vælge en bioethanol, der er så ren som mulig, dermed får du det flotteste resultat i din biopejs til gulv og du forlænger levetiden af den. Hos Bio-Pejs.dk kan du være sikker på, at købe bioethanol i topkvalitet. Find tilbehør til biopejse her.

Flytning af gulv biopejs

Du behøver ikke møblere dit hjem omkring din gulv biopejs´ nuværende placering, føler du, tiden er kommet til at flytte om i stuen, flytter du bare pejsen derhen, hvor den passer bedst til din nye indretning. Vær opmærksom på, at nogle gulv biopejse kræver 2 sæt hænder, da de vejer for meget for en enkelt person at klare. Og husk, at du naturligvis kun må flytte pejsen, når den er helt kold.

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, må du endelig kontakte os. Vi er sikre på kunne vejlede dig til lige netop den model, der passer til dit hjem og din indretning. Vi har mange års erfaring i branchen og har derfor en god forudsætning for at hjælpe dig med dit valg af gulv biopejs. Ring gerne til vores kundeservice på telefonnummer 22 47 98 38 eller skriv en mail til os på [email protected], så vender vi tilbage så hurtigt som vi overhovedet kan.

Se vores brands

FAQ om Gulv biopejs

Svar:
En biopejs til gulv, er i ordets bedste forstand, en biopejs som kan placeres på gulvet. Gulv biopejse fås i mange varianter, hvor nogle egner sig bedst til at stå op ad en væg, og andre kan stå helt frit midt i rummet.
Svar:
Pejsen placeres på den ænskede position. Dernæst fylder man bioethanol i pejsen brænder og tænder med en lang tændstik, eller pejselighter.
Svar:
En biopejs til gulv kan variere i brændetid fra 2-6 timer typisk. Brændetiden afgøres mest af alt af hvor meget bioethanol der kan være i pejsen, men brænderen har også en effekt. Vælger man en pejs med en keramisk brænder, så kan brændetiden godt blive længere.
Svar:
Man kan finde biopejse i alle farver og dette gælder også gulvpejse. Hos Bio-Pejs.dk har vi biopejse til gulv i mange forskellige farver. Blandt andet hvid, sort, grå, beton-look, murstens-look, træfarvet mv.
Svar:
Den bedste årsag til at vælge en biopejs til væg er, at man har lyst. Dernæst at man har plads og til sidst at man finder præcis den væghængte biopejs som passer ind.