GlowbusTabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Glowbus Dewdrop - Et anderledes ildsted

Glowbus har skabt Glowbus Dewdrop som et anderledes alternativ til almindelige bålsteder. Med Glowbus Dewdrop bliver oplevelsen af, at sidde omkring bålet på en hyggelig sommeraften, hævet til nye højder. Bålkurven er skabt til dem, der søger større værdi med verden af autentisk ild - det er meget mere end bare et 'bålsted'.

Glowbus Dewdrop er skabt i materialet corten stål, som er ekstremt holdbart. Dette materiale er valgt for at sikre en lang levetid på produkterne. Bålstedet er designet med henblik på erstatte dårlige bålfade, der ruster, falder fra hinanden eller udskiftes ofte.

Cortel stål har en levetid der er mere end otte gange længere end almindeligt stål. Så ved at lave deres produkter i dette holdbare materiale, er de med til at mindske "smid ud"-kulturen.

Glowbus Dewdrop er meget øjenfængende og vil være blikfang i enhver have. Den er et mix mellem rå simpelhed og ren udendørs luksus.

Den fås i tre forskellige størrelser: Dewdrop M, Dewdrop L og Dewdrop XL, så der en størrelse til ethvert behov.

Glowbus Growdrop - Tag Dewdrop atmosfæren med ind i hjemmet

Udover de flotte, store Dewdrop bålsteder til haven, så har Glowbus også designet lillesøsteren, Glowbus Growdrop, som designmæssigt tager efter sin større pendant. Med Glowbus Growdrop kan du tage Glowbus Dewdrop atmosfæren med ind i hjemmet.

Med det tidsløse design vil disse smukke, dråbeformede lysestager være perfekt blikfang til ethvert hjem. Det tidsløse design og de håndlavede detaljer giver en smuk tilføjelse til din indretning!

Glowbus Growdrop fåes i to forskellige størrelser: Growdrop M og Growdrop L, og i tre forskellige materialer; corten stål, rustfrit stål og sort stål.

Ligesom Glowbus Dewdrop, er disse lysestager lavet i holdbare og bæredygtige materialer, så du kan med god samvittighed købe disse flotte lysholdere. Og grundet deres tidløse design og holdbarhed får du med Growdrop lysestagerne et fokuspunkt til indretningen, som holder i mange år.

Historien bag Glowbus

Glowbus er skabt ud fra artisten og grundlæggeren, Andreas Ketels's, ide om en ild-oplevelse ud over det sædvanlige. For 10 år siden tegnede han den første streg på det design, som nu er vokset til Glowbus serien.

Andreas Ketel ønskede at skabe et produkt som var både smukt, tidsløst, funktionelt og holdbart. Han idé har resulteret i Glowbus serien, der består af de tre størrelser bålkurve, Glowbus Dewdrop M, Dewdrop L og Dewdrop XL, samt de to størrelser lysestager, Glowbus Growdrop M og Growdrop L, som fåes i tre forskellige farver.

Hver produkt fra Glowbus er håndlavet i holdbart stål, så du får et smukt og funktionelt produkt. Hos Glowbus går de meget op i det miljømæssige aftryk de sætter på vores planet, og derfor går de op i, at materialerne de bruger er holdbare i mange år frem, samt at donere til naturkonservation. For hver Glowbus Dewdrop solgt bliver der plantet 25 træer.

Vi har mange andre typer af bålfade i forskellige designs. Se alle bålfade her.

Køb Glowbus hos Bio-Bejs.dk

Bio-Bejs.dk er godkendt forhandler af Glowbus i Danmark. Så skal du have en af de smukke bålkurve, Dewdrop, i tre forskellige størrelser, eller de fine lysestager, Growdrop, i to forskellige størrelser og tre forskellige farver, så tag et kig her på siden.

Vores kundeservice personale sidder altid klar til at hjælpe dig! Du kan både ringe til os, eller skrive til os på mail, i vores livechat eller på et af vores sociale medier. Vi forsøger altid at svare hurtigst muligt!

Se vores brands