Glow Fire

leverer flotte, enkle og tidløse gulvpejse, vægpejse og fritstående pejse, sammen med elektriske LED indsatse. De leverer også deres pejse sammen med vandpejs indsatserne Cassette 400, 600 og 500 fra Faber. På denne måde kan man selv vælge det bedste fra begge verdener.

Læs mere om Glow Fire


Tabel Liste

Sorter faldende

1-30 of 30

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-30 of 30

Side:
  1. 1
  2. 2

Sådan fungerer Glow Fire LED

Bag pejsens glas sidder en flammedekoration af træstammer (gennemsigtig keramik), gennemsigtige krystalsten eller hvide småsten. Dekorationerne er gennemsigtige, hvilket tillader glutimitation.

Flammeeffekten opstår fra en roterende akse. På denne er der fastgjort reflektorer, som belyses forskelligt på grund af rotationen.

På et lærred bag dekorationerne vises det smukke flammebillede.

Det imponerende elektriske Glow Fire flammebillede giver realistiske flammeillusioner i ethvert rum. Det bløde lys efterligner ægte flammer og skaber en romantisk og hyggelig atmosfære.

Flammespillet kan tændes uafhængigt af opvarmningsfunktionen. På denne måde kan du selv på milde sommeraftener, have hygge ved pejsen.

Sådan fungerer Glow Fire Vandpejse

Den patenterede Opti Myst vanddampteknologi tilbyder vildledende ægte flammer og en absolut realistisk pejsoplevelse.

Ved hjælp af vanddamp og lysteknologi gives der et flammebillede, som nærmest ikke kan skelnes fra ægte flammer.

Under dekorationstræet, sidder en vandtank med plads til 1 liter vand. Fra denne vandtank genereres sarte dampe vha. en transducer.

I kombination med ildfarvet lys er flammeeffekten komplet. Den integrerede opvarmningsfunktion, der kan skiftes i tre trin, fuldender den perfekte pejsatmosfære.

I vores Glow Fire pejse bruges der Cassette 400, Cassette 600 og Cassette 500.

Hvad er Glow Fire?

Glow Fire er til dem der søger en pejs til en overkommelig pris, og som vægter design højt. Pejsenes lækre design kombineret med overflader af høj kvalitet, gør pejsene til et flot blikfang i hjemmet.

Du behøver ikke nødvendigvis rigtig ild, for at kunne nyde en realistisk pejs. Dette beviser alle pejse fra Glow Fire, da de er udstyret med Opti-Myst teknologien. Her skabes flammen af fordampet vand og LED lys, hvilket også gør dem ganske ufarlige. Derudover tilbyder Glow Fire energibesparende LED-belysning, som bruger projektionsteknologi til at skabe et to-dimensionelt flammespil, der selv ved første øjekast ser utrolig realistiske ud.

Glow Fire producerer hybridpejse i høj kvalitet og opfylder ligeledes de højeste sikkerhedsstandarder.

Se vores brands