Fritstående biopejs

Fritstående biopejs

Find en fritstående biopejs

En fritstående biopejs er en pejs som ikke nødvendigvis skal stilles op ad væggen. Mange kan dog godt anvendes på denne måde, men udgangspunktet er at en fritstående biopejs kan anvendes hvor som helst. Mange anvender denne type biopejs som en rumdeler. Her fungerer modeller som Ambiance, eller lasize eksempelvis rigtig godt. Vi leverer gratis ved bestilling for mere end 999,- hvilket dækker stort set alle vores produkter.

Se vores sortimentet herunder. Der er helt sikkert en fritstående biopejs som matcher dit behov.

Læs mere om fritstående biopejse


Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)

Sådan finder du en god fritstående biopejs

Når man skal finde en god fritstående biopejs, så er det en god ide at have styr på behovet. Der er nemlig mange muligheder og der er ingen grund til at kigge på de typer som alligevel ikke opfylder det præcise behov man har. Til gengæld - hvis man ikke har nogen bestemt type at gå efter, eller bare gerne vil se mulighederne - så kan man også nemt dette. en fristående biopejs giver ikke kun varme omkring sig, men den kan også blive en essentiel del af indretningen pga. dens alsidighed. Den kan nemlig nemt flyttes rundt så den hele tiden passer ind i indretningen og det er for mange, en meget vigtig del.


Fritstående biopejs som rumdeler

Når man gerne vil have rummet delt lidt op, så kan en fritstående biopejs være en super coll måde, at gøre det på. Vi har bl.a. vores Ambiance Biopejs Gennemgående som er meget populær til lige netop dette formål. Den fylder godt i højden og skærmer demmed af således man kun ser ind i den anden del af rummet, gennem flammerne. Det er ret fed detalje og noget som de flestes øjne fanger, så snart man træder ind i et rum hvor Ambiance står tændt. Det er også et godt alternativ til den indbyggede biopejs, hvis ikke man har muligheden for at bygge en halvmur midt i rummet.


Fritstående biopejs udendørs

En fritstående biopejs bliver ofte forvekslet med en udendørs biopejs og det er der en helt særlig årsag til. Der findes nemlig mange fritstående biopejse som både kan anvendes inde og ude og som egner sig særlig godt til at stille på terassen, eller altanen. ved at anvende en biopejse udendørs, kan man tage det komfortable element ved en biopejs med sig. I kontrast til for eksempel et bålfad, så behøver man ikke at skulle finde brænde til pejsen, eller gå og passe og pleje den løbende for at den fungerer. Man skal blot fylde bioethanol på pejsen og tænde op. Så brænder den indtil den løber tør. Her kan man så vælge at lade den fortsætte med at være slukket, eller vente 20 minutter til den er kølet ned, fylde ny bioethanol på og tænde igen. Sådan kan man blive ved igen og igen og pejsen vil altid være klar til at brænde, når blot den har bioethanol i sig.


Rengøring af fritstående biopejs

En fritstående biopejs skal gøres rent på samme vis som en almindelig biopejs. Og hvis man anvender den udendørs skal den typisk rengøres oftere end ved en som kun anvendes indenfor. Dette gøres for at bevare pejsens funktioner i længere tid og ikke mindst holde dens overflader rene. Det er forholdsvist nemt at rengøre en biopejs Læs her hvordan du rengører din biopejs


Fritstående biopejs i butik

Fritstående biopejse er blevet meget populærer i forretningsøjemed. Særligt ved indgange til butikker, eller spisesteder ser man det oftere og oftere. Det kan være et ekstra blikfang foran en butik når man har bragt levende ild med ind i præsentationen og det giver bare lige det ekstra pift, som man engang i mellem har brug for.

Se vores brands