Fragt og returneringer

Levering

Hvis ikke andet er angivet under de(t) bestilte produkt(er), bør du have din bestilling senest 7-14 hverdage efter du har afgivet en ordre.

Leveringsprisen er 69 kroner i hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer, Langeland, samt områder der betegnes som remote, på bestillinger under 999 kroner.

Se liste over områder der betegnes som remote

Bestilles der et eller flere produkter for en samlet pris på over 999 kroner, er fragten gratis til hele Danmark undtagen ikke-brofaste øer, samt områder der betegnes som remote. Såfremt bioethanol bestilles sammen med en pejs, vil der også være gratis fragt på dette. Bestilles der ikke en pejs sammen med bioethanol, vil der være fragt på alt bioethanol, undtagen Decoflame bioethanol 33 liter, underordnet hvor meget den samlede bestilling udgør. Fragt til ikke-brofaste øer, samt områder der betegnes som remote kan enten beregnes ved forudgående samtale hvor adressen og det ønskede produkt oplyses, eller efter bestilling er foretaget.

Såfremt ingen forudgående aftale er lavet inden ordreafgivelse, vil vi altid oplyse om en evt. ekstra fragtpris, inden ordren afsendes og det vil i denne proces være muligt for kunden at annullere sin ordre uden beregning, inden ekspedering, såfremt fragtprisen ikke kan accepteres. Dette gælder for alle produkter.

Levering omfatter som udgangspunkt til kantsten og er ikke inklusiv op/indbæring medmindre andet er aftalt.

Du vil modtage en e-mail fra os i forbindelse med at din ordre er sendt.

Ambitionen er, at alle de varer du har bestilt er pakket og sendt sammen.
Vi giver dig besked så hurtigt som muligt, hvis en vare er i restordre.
Hvis en vare ikke kan leveres indenfor dets normale leveringstid (dette angives på alle varer), vil vi underrette dig for at give mulighed for at acceptere senere levering eller annullere ordren.

Pakken kan leveres på din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller anden adresse du har angivet. Pakken vil blive forsøgt leveret én gang, når det er en privatadresse. Er du ikke hjemme på din privatadresse til at modtage pakken, vil fragtmanden lægge en seddel i din postkasse/brevsprække, om hvor og indenfor hvilken frist du kan afhente din bestilling. Såfremt du ikke afhenter din bestilling inden fristen udløber, vil vi betragte det som om, du har fortrudt dit køb, og vi vil derfor modregne fragtomkostningerne til returnering af pakken, inden vi indsætter restbeløbet på din konto.

Fragtfirma

De typiske fragt leverandører er JJD for større forsendelser og GLS ved mindre forsendelser, men dine varer kan også blive leveret af Post Nord, Dachser, DAO, TNT, DHL, DSV, DB Schenker, Brink Transport, Esbjerg Gods, Thortrans, Bring og VNL.

Transport Garanti

Vi garanterer, at produktet er fejlfri, når det går fra vores lager til transportøren. En evt. klage af beskadigede eller defekte varer skal være modtaget hos os inden for 7 dage. Returner ikke noget uden at kontakte os først. Varer der returneres mod efterkrav bliver ikke løst af os. Ved eventuelle tvister søger vi forbrugerombudsmanden for en afgørelse. Hvis det findes efter modtagelsen af pakken at denne er beskadiget, bør du straks anmelde / klage til leverings virksomheden som har leveret din pakke. Hvis du allerede åbnet pakken, når du opdager skaden, så kontakt os hurtigst muligt.

Fortrydelsesret

14 dages Fortrydelsesret og 14 dages returret Vi giver dig ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage, samt 14 dage til at levere varen tilbage. Du har 14 dage til at meddele os såfremt at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen(erne) retur. Varen skal returneres i original emballage som var den blevet afprøvet i en fysisk butik. Hvis du ønsker at returnere en vare, er du ansvarlig for returfragten. Når vi har modtaget og kontrolleret varen, vil vi sætte pengene ind på samme betalingskort, hvorfra købet er foretaget inden for ca. 14 dage. Hvis varen er brugt, vli der blive lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse vil der fra Bio-Pejs.dk's side, ikke blive betalt tilbage for. Bemærk: Ved ønske om returnering sendes en mail til [email protected], for oplysning om returadresse.

Såfremt din pakke er leveret hos en pakkeshop/pakkecentral og du ikke afhenter din pakke inden fristen udløber, vil vi betragte det som om, du har fortrudt dit køb, og vi vil derfor modregne fragtomkostningerne til returnering af pakken, inden vi indsætter restbeløbet på din konto.

Specialfremstillede varer: 

Der ydes ingen fortrydelsesret på specialvarer, der skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Dette gælder bl.a. for alle Santi, Bellina, Montreal og Orlando modeller, samt specialfremstillede Foco pejse.

Reklamationsret

Bio-Pejs.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Bio-Pejs.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Reklamation og varereturnering ved fejl og- eller mangler bedes (efter forudgående aftale) sendes til:

Pelican Self Storage
Att: CasaDec ApS
A. C. Meyers Vænge 138
2450 København
Email: [email protected]

Varereturnering foregår også til denne adresse. Returnering kan også ske ved (efter forudgående aftale), at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.