Faber

Med 175 års håndværk, innovationer, et visionært syn og passion er Faber blevet eksperten inden for pejse. Faber er ansvarlig for opfindelser, der er blevet standard på det internationale marked, og det er deres stolthed og lidenskab!

Fabers udvikler smukke pejse. Denne lidenskab mærkes ogås på flammerne som giver en bindende og beroligende virkning på dem som observerer. Faber vil have dig til at nyde atmosfære og hygge sammen med dine venner og familie.


Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Faber

Sammen omkring flammerne. Et godt glas vin, din yndlingsmusik, varmen omkring dig, lyset fra de dansende flammer. Historierne kommer i stride strømme, om hvad der skete med dig den dag, ting fra din fortid og planer og drømme for fremtiden. Historier, du fortæller i denne atmosfære af tillid og varme. Der er så meget at fortælle ...

Se på ilden og se, hvordan flammerne danser rundt om dekorationstræet. Bliv optaget... Med mere end 175 års håndværk er Faber eksperten i pejse. Nyd den smukkeste flammeeffekt, deres håndværk og smagfulde stil. Uanset om du går efter gas, elektrisk eller biopejs, med en Faber-pejs skaber du atmosfære i dit hjem.

Se vores brands