Evonic Fires

har produceret kvalitets elpejse siden 2010. Virksomheden er baseret lige uden for Stratford-upon-Avon, fødestedet til William Shakespeare. Gennemtrængt af kultur og historie ligger Evonic Fires i det smukke landskab i Warwickshire, ved bredden af ​​Avon-floden. Bio-Pejs.dk er stolte af at være forhandler af Evonic Fires i Danmark.

Evonic-modellerne kan betjenes ved hjælp af e-smart eller . Dette giver dig fuldstændig kontrol over flammerne med en lang række funktioner, herunder muligheden for at dæmpe flammeeffekten, tænde og slukke for varmen med den digitale termostat og endda programmere din pejse til at tænde og slukke med en 7-dages timer.

Læs mere om Evonic Fires


Tabel Liste

Sorter faldende

16 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

16 vare(r)

Evonic Fires E-serie

E-serien er Evonic Fires prisvindende moderne produktportefølje af indbyggede elektriske pejse. Disse er udstyret med den smarte og sidst nye LED-teknologi. Produkterne er enkle i deres design, hvilket giver brugeren mulighed for at skabe frihed og designe individuelle projektløsninger.

Pejsene er elektriske, hvilket bevirker, at arkitekten, indretningskonsulenten eller slutbrugeren selv ikke er ramt af begrænsninger i forhold til implementering i hjemmet. De kan indbygges i enhver væg.

Størrelserne svinger mellem 50 og 180 cm, og findes både som to-sidet eller tre-sidet indbygningselpejs med glas. Evonic Fires har mange løsninger, som dækker stort set alle behov.

Evonic Suites

Evonic Fires Suites serier tilbyder en færdig design kollektion med elpejse i smukke udformninger. Disse elpejse leveres som færdig konstruktioner, som enten skal monteres på en væg eller indsættes i en åbning.

Evonic Inset

Denne indsats serie er udarbejdet til at indsætte i eksisterende pejs, som ønskes konverteret til en elpejs. Det er ligeledes muligt at bygge klassiske pejserammer op efter disse elektrisk pejseindsatse.

Evonic Stove

Denne serie af elpejse fra Evonic Fires indeholder pejse i en mere klassisk stilart. De er inspireret af de romantiske traditionelle brændeovne.

Bag om Evonic Fires

Evonic Fires er et prisvindende mærke fra CK Fires Ltd, der ligger lige uden for Stratford-upon-Avon. De fremstiller en række britisk byggede elektriske pejse og betragtes som en af de mest teknisk avancerede producenter i verden.

Med et stort udvalg af modeller at vælge imellem og fuldt integreret APP-kontrol, der kan downloades på både Apple Store eller Google Play, har Evonic Fires en pejseløsning, der passer til enhver indretning.

Alle modeller er skabt ved hjælp af lavenergi LED teknologi, som kommer via den prisvindende LED-effekt evoflame®. Pejsene betjenes via forskellige kontrolsystemer såsom den unikke e-touch®-controller eller den fuldt fungerende APP, der kan downloades direkte fra din telefon eller tablet.

Dette giver dig fuld kontrol over ilden med en lang række funktioner, herunder muligheden for at dæmpe flammeeffekten, tænde og slukke for varmen med den digitale termostat og endda programmere din pejs til at tænde og slukke med 7-dages timer.

Se vores brands