Elpejs til gulv

En elpejs til gulv er ofte det foretrukne valg hvis man ønsker pejsehygge og umiddelbar varme når pejsen tændes. Alle elpejse til gulv leveres med en varmeblæser og ofte med flere niveauer, således at man selv styre om der skal være varme, samt hvor meget varme der skal være.


Fordelen ved en gulvmodel er at den kan anvendes som et møbel, samtidig med at den er rummets hyggehjørne, hvor familien kan samles om flammerne.

Læs mere om elpejse til gulv


Tabel Liste

Sorter faldende

1-49 of 49

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-49 of 49

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Find den perfekte elpejs til gulv

En elpejs til gulv er ofte det foretrukne valg til dig, der ønsker pejsehygge og varme, så snart pejsen tændes. Udover at være moderne, stilrent og fleksibelt kan en fritstående elpejs fungere som et designobjekt i dit hjem. Her på siden finder du mange forskellige elpejse til gulv. Tag et kig og find netop den gulv elpejs, der passer bedst til dig og din indretning.

Fordele ved en elpejs til gulv

Der findes rigtig mange fordele ved en elpejs til gulv.
Nogle af fordelene kan blandt andet være:
 • Udover at være et dekorativt varmeelement kan en gulv elpejs også anvendes som et møbel.
 • Du kan placere den hvor du vil.
 • Fleksibelt element i din designindretning.


 • Hvorfor vælge en gulv elpejs?

  Udover ovenstående findes der også en lang række andre fordele ved at investere i en elektrisk pejs til gulv fremfor en almindelig åben pejs.
  For det første har man ikke med ægte åben ild at gøre, hvilket gør pejsen 100% sikker for både børn, voksne og kæledyr. Derudover er der ikke behov for at få en skorsten installeret, fordi en elektrisk gulvpejs ikke genererer røg. Som andre elpejse bruger en elpejs til gulv kun almindeligt el, og der skal derfor ikke indkøbes brænde, gas, bioethanol eller fældes træer, da elpejsen blot sættes direkte til strøm.

  Se vores brands