Elpejs kategorier

Tabel Liste

Sorter faldende

1-106 of 106

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-106 of 106

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Find den rigtige elpejs

Ønsker du dekorativ stemning og flammespil i din indretning, så er en elpejs helt sikkert noget for dig. Med en elpejs kan du nemt og hurtigt skabe vaskeægte hygge i hjemmet helt uden fare, da pejseeffekten kommer fra elektriske pærer. Dette betyder samtidig, at du undgår de skadelige partikler og klimaet i dit hjem forbliver upåvirket.

Er du på udkig efter en pejs, men ikke ønsker åben ild, så skal du tage et kig her på siden, hvor du finder et bredt sortiment af elpejse. En elpejs er en af de sikreste alternativer til den traditionelle pejs, da elpejsenes brændsel er strøm. Du slipper derfor for at bekymre dig om at forlade rummet, mens pejsen er tændt. Tag et kig her på siden og find inspiration til køb af din elektriske pejs.

Hvad er en elpejs?

En elpejs er, som navnet antyder, en elektrisk pejs som kører via strøm og derved udgiver et elektrisk flammespil, som syner meget ægte og realistisk.
Elpejsen skal altid være tilsluttet strøm for at virke, så det eneste du skal gøre, er at sætte stikket i stikkontakten og tænde direkte på pejsen eller på den medfølgende fjernbetjening.

Med en elpejs kan du altså bringe hygge og sjæl ind i dit hjem, da man med en elpejs nemt kan få det visuelle udtryk som du kender fra den almindelige pejs.

Fordele ved en elpejs

Ligesom ved andre former for pejse og brændeovne er der en række fordele og ulemper, der er værd at kende til inden køb. Som du kan se her, er fordelene dog klart i overtal:

Fordele:
 • Nem at installere og kræver ingen skorsten
 • Kræver ikke hyppig rengøring
 • Billig i drift og nem at bruge
 • Ingen risiko for brandfare, da en elpejs ikke laver rigtig ild
 • En elpejs kan være tændt uden at den afgiver varme, men blot spreder hygge i rummet
 • Udleder ingen skadelige partikler og er 100% sikker at benytte


 • Når du investerer i en elektrisk pejs, slipper du for en række udfordringer, som der kan være forbundet med en almindelig traditionel pejs. Du slipper for eksempel for at bekymre dig om, hvor skorstenen skal placeres, da elpejse ikke kræver skorsten og derfor kan placeres i alle typer boliger. Derudover slipper du også for den ekstra rengøring, som en traditionel pejs medfører.

  Med en rigtig pejs kan du i fyringsperioden ende med at støvsuge den på daglig basis. Vælger du derimod at investere i en elpejs, slipper du for den ekstra rengøring og det arbejde, der følger med den almindelige pejs.
  En elpejs er billig i drift, den sviner ikke og der er ingen lugt- eller luftforurening forbundet med anvendelse af pejsen.
  Derudover er elpejse meget lette at betjene, enten ved hjælp af betjeningspanelet på pejsen eller via en fjernbetjening.

  Elpejs som designelement

  En elpejs kan være et dekorativt designelement til dit hjem. Uanset om du bor topmoderne med skæve designermøbler og farverige vægge, eller du bor mere klassisk med rene linjer og knap så mange farver repræsenteret. Så finder du her på siden et hav af smukke elpejse, der vil passe perfekt ind i netop din personlige indretning.

  Find inspiration til køb af elpejs online her. Her finder du altid de nyeste elpejs modeller og gode elpejs tilbud.

  Se vores brands