Decoflame indbygget pejs

Decoflame indbygget pejs

Decoflame indbygget pejs
Decoflame producerer højkvalitets indbygningspejse i 8 mm stål.
Alle pejse bliver nøje produceret med sans for detaljen i den nordlige del af Danmark, nærmere betegnet Vestbjerg.

Virksomheden laver både biopejse, gaspejse og hybridpejse (pejse der brænder på en kombination af vand og elektricitet). Og begge brændstoftyper findes bl.a. i tunnelpejse, 3-sidet, 1 sidet, samt pejse der er åbne til to sammenhængende sider. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænserne for, hvordan den indbyggede pejs skal fremstå.
Det er også muligt at lave sit eget indbygningsprojekt vha. af et Decoflame bioethanol brandkar, eller en hybridpejs indsats. Disse kan nemlig også købes seperat uden frame.

Af pejse til indbygning kan man vælge mellem biopejse og hybridpejse. I biopejse varianten kan man både finde manuelle og automatiske muligheder. De manuelle biopejse er som ordet også siger, manuelt styrede. Dvs. man fylder bioethanol ned i brandkaret og tænder dernæst med en lang tændstik, eller pejselighter. På et automatisk Decoflame brandkar tænder man i stedet for vha. enten en fjernbetjening, en knap på brandkaret, eller via Decoflames gratis app. Det hele foregår således elektronisk. I appen kan man også følge brandkarets nuværende brændstofniveau, samt styre flammehøjden.

Har du brug for hjælp til dit projekt?
Få et tilbud på en biopejs, eller en hybridpejs ved at kontakte os på tlf. 22479838, eller på mail [email protected].

Tabel Liste

Sorter faldende

1-58 of 58

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-58 of 58

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Se vores brands