Bord biopejs

Bord biopejs

En bord biopejs er en mindre biopejs som kan placeres på et bord, eller lignende. Den kan også anvendes som en gulvmodel hvis dette foretrækkes. Vores modeller kommer fra Nordlys Denmark, Decoflame, Xaralyn og HorusBio, som alle er brands der går meget op i sikkerhed og god anvendelighed.

Læs mere om bord biopejs


Tabel Liste

Sorter faldende

20 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

20 vare(r)

Bord biopejs - Mulighederne med biopejse til bord

Bord biopejsen er den mindste, men måske også den mest alsidige af biopejsene på grund af dens størrelse. Hos os finder du et bredt udvalg af bord biopejse og helt sikkert også en, der falder i din smag. Fordi biopejse ikke kræver nogen skorsten eller andet aftræk, så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan placere din bord biopejs, eller i hvilken sammenhæng du kan bruge den. Biopejsen behøver nemlig ikke at stå på et bord.

Bord biopejs i mindre bolig

Har du for eksempel en mindre bolig og måske ikke så meget gulvplads, så kan bord biopejsen være en smart løsning for dig. Netop fordi du vil have mulighed for at have den stående på et bord eller en skænk i dagtimerne, hvor i bevæger jer meget rundt i rummet og gerne vil have så meget gulvplads som muligt. Om aftenen er den hurtigt at løfte ned på gulvet, hvor den kan stå og sprede hygge og frigøre plads på sofabordet til brætspil eller anden hyggestund.

Bord biopejs i lejlighed og på altan

Bor du i lejlighed, og har du en af de mindre altaner, hvor der knap er plads til spiseplads til to, så er bord biopejsen også optimal. Den kan hurtigt løftes ud på altanen og placeres på bordet eller i et ledigt hjørne. Og der er da ikke meget, der er hyggeligere end at sidde udenfor en aften og nyde varmen og flammerne.

Bord biopejs kolonihave

Bordpiopejsen er også en oplagt mulighed, hvis du har kolonihave. I de fleste haveforeninger er det nemlig ikke lovligt at installere brændeovn, men reglerne forbyder ikke biopejse. Og i et lille kolonihavehus vil en bord biopejs hurtigt skabe hygge og varme, og så kan den som sagt flyttes udenfor, hvis vejret er til det. Det er dog vigtigt at huske at tage den med ind igen, da den ikke har godt af regn og fugt.

Eksklusivt design og ren forbrænding i bord biopejse

Biopejses eksklusive design gør dem til lækkert design element i din bolig, og helt sikkert et samtaleemne når du har gæster. En af de helt store fordele ved biopejsene i forhold til brændeovne er, at de kræver utrolig lidt vedligeholdelse. Og så er det sundere for både dig og miljøet. Fordi bioethanol er en ren forbrænding, så afgiver den ikke sod og aske som sviner i din bolig.

Rengøring af bord biopejse

Ofte er det nok at tørre din bord biopejs over med en klud. Er den af glas kan der benyttes almindelig glasrens, træ biopejse kan nøjes med en fugtig klud og biopejsene i stål kan i det daglige også bare tørres over, men med mellemrum betaler det sig at pleje dem med et produkt til stål. Som med alt andet så betaler det sig at vedligeholde din bord biopejs løbende, da det er med til at forlænge levetiden. Læs mere om rengøring af biopejse her

Kom bedst i gang med din bord biopejs

Er du i tvivl om hvilken type biopejs der egner sig bedst til din bolig og dine behov, så er du mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefonnummer 22 47 98 38 eller sende os en mail på [email protected], så vil vi rigtig gerne dele ud af vores erfaringer og hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning.

Se vores brands