Denne artikel er oprindelig skrevet d. 5. juli 2012, men er opdateret d. 5. april 2020.

Væghængte biopejse er på det sidste års tid, stormet frem i butikkerne og folk er vilde med dem. Absolut fedeste ved de væghængte biopejse, er at de stort set kan hænges overalt. Det kræver ingen særlig plads at have en væghængt biopejs, blot man er opmærksom på at flammerne ikke kommer i kontakt med brandbare elementer.

En væghængt biopejs kan dermed hænges i selv den mindste lejlighed, såvel som en stor villa. Væghængte biopejse findes i alle farver, former samt prisklasser, men fælles for dem alle er at de er super smarte. En biopejs brænder på bioethanol, hvilket er biologisk fremstillet og hverken soder eller sviner på nogen måde ved anvendelse. Væghængte biopejs kan derfor med fordel anvendes i mindre lejligheder hvor der ikke er adgang eller mulighed for en skorsten. Se alle vores biopejse til væg her

Cora Duo fra Nordlys Denmark

Væghængte biopejse - Hvad skal man kigge efter?

Væghængte biopejse kan som tidligere nævnt findes i flere prisklasser. Derfor kunne man nemt være tilbøjelig til at tro, at de dyrere modeller skulle være at foretrække. Det er dog ikke tilfældet, med mindre man går efter et specielt brand eller design. Billige væghængte biopejse kan sagtens anvendes med stor tilfredshed, blot man er opmærksom på nogle essentielle punkter.

Når du er på udkig efter en væghængt biopejs bør du se efter de modeller der leveres med en isolerende bagplade. Der er stort set en isolerende bagplade på alle væghængte biopejse nu til dags, men der kan stadig findes modeller uden. Disse bør man undgå, da den isolerende bagplade sikre din væg mod varmen og mærker derfra. En anden ting du bør undersøge er vægbeslaget. Vægbeslaget til den væghængt biopejs skal være af en kvalitet som gør din pejs sikker, når den hænges på væggen.