Moderne, elegant og helt igennem super fed!

RubyFires er biopejse verdenens helt store spiller når vi snakker kvalitet. Umbria/Lima Bio Flame er ingen undtagelse. Umbria og Lima Bio Flame er et par utroligt smukke og meget moderne pejse med deres hvide omramning og sorte bagplade. Pejsene passer ind i de fleste moderne hjem, men undtagelsesvis kan disse modern look pejse, også sagtens tage sig godt ud i et hyggeligt og minimalistisk miljø.

Umbria Bio Flame med Sten eller dekorationstræ

Umbria og Lima Bio Flame er lavet i MDF og leveres med en sort isolerende bagplade, der sørger for at væggen bag pejsen skånes for varmen. Pejsene lever op til sikkerhedkravende og mere til. Umbria og Lima Bio Flame leveres med RubyFires keramiske brænder der suger bioethanolen til sig og dermed sikre at der ikke står flydende bioethanol i brænderen.

Umbria og Lima Bio Flame kan bestilles inkl. keramisk brænde, for at give et naturligt look, sammen med det moderne design. Der kan også bestilles keramiske sten samme med pejsene, hvilket egner sig særlig godt til et sommerhus der ligger tæt ved vandet.

Forskellen på pejsene

Forskellen på de to pejse er meget lille. Både Umbria og Lima Bio Flame leveres med isolerende bagplade, keramisk brænder og kan leveres med det samme slags dekorationstræ eller dekorations sten. Den eneste forskel på Umbria og Lima Bio Fllame er toppen. Umbria har et top hvorpå man ville kunne stille dekoration i from af lys, billeder, mv. Dette har Lima Bio Flame ikke og der kan dermed ikke stilles yderligere på pejsen. Derimod går Lima mere rent ind til væggen i toppen, hvilket kan være nyttigt i f.eks. mindre rum hvor pejsen ikke bør virke frembrusende.

Se Umbria her >>