Biopejs

En biopejs er en pejs der hverken sviner, eller soder. Den er nem at betjene og kan anvendes stort set hvor som helst. Hvis pladsen er lille, men lysten til en pejs er stor, så er en biopejs et rigtig godt bud på en fornuftig løsning.

Hos Bio-Pejs.dk kan du finde biopejs til gulv, til at hænge på væggen, ja endda til at hænge i loftet. Vi tilbyder også et bredt udvalg af automatiske pejse, hvor betjeningen er gjort endnu lettere for brugeren og hvor det hele kan styres fra en smartphone.


Sådan anvender man sin biopejs:

Først og fremmest bør man sikre en god placering. Der må ikke være brandbare genstande for tæt op ad pejsen. Dernæst skal pejsen monteres. Hvis det er en vægpejs, så vil der medfølge ophæng. En fritstående, eller gulvpejs vil typisk ikke skulle fastmonteres. I nogle tilfælde skal pejsen dog samles, men som oftest vil den være klar til montering / opsætning ved leveringen.


Når pejsen er sat op skal der fyldes bioethanol på. Dette foretages sikkert og nænsomt, således man sikre at der ikke spildes. Hvis man alligevel kommer til at spilde noget bioethanol ved siden af, eller oven på brænderen, skal dette tørres af inden optænding. Nogle biopejse leveres med en afmærkning nede i brænderen, som fortæller når man ikke må fylde mere på.

Nu er du klar til at tænde op i pejsen. Dette gøres med en lang tændstik, eller en pejselighter. Biopejsen vil nu bruge et par minutter på at varmen op og dernæst vil man kunne nyde flammerne til fulde. Nogle pejse tager længere tid om at varme op, end andre.


Det anbefales at man lader sin biopejs brænde ud, men hvis man alligevel bliver nødsaget til at slukke før tid, skal dette gøres vha. brænderens slukke mekanisme. De fleste har et skydelåg som man blot lukker i. Andre leveres med en ekstern slukkemekanisme.


Genopfyldning efter slukket

Når en pejs genopfyldes, er det vigtigt at man sikre sig at den er slukket og afkølet. Vent derfor altid minimum 20 minutter efter pejsen er slukket, til der fyldes ny bioethanol på.

Læs mere om Biopejs


Tabel Liste

Sorter faldende

1-63 of 63

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-63 of 63

Side:
  1. 1
  2. 2

Se vores brands

Decoflame
Nordlys Denmark
Dimplex
ByThing
Safretti
RubyFires
Xaralyn
ignoRa
Horus
Glow Fire
CookKing
Loading...