Biopejs til væg

I denne kategori finder du vores udvalg af biopejs til væg. Sortimentet er nøje udvalgt og pt. bestående af produkter fra Decoflame, Xaralyn, Nordlys Denmark, ignoRa, Horus, samt Safretti. Alle leverandører går meget op i høj sikkerhed og de kan stå inde for deres produkter. Dette vægter Bio-Pejs.dk naturligvis meget højt, da sikkerhed er første prioritet. 


En biopejs til væg kan være nødvendigt hvis pladsen på gulvet er optaget. Det kan også være mere passende med en biopejs til væg, hvis man ikke ønsker at hverken børn, eller dyr kan komme i nærheden af pejsen. Det øger sikkerheden i hjemmet, eller butikken hvor det også giver god mening at anvende biopejs på en væg et passende sted, fremfor at have den stående på gulvet. Ofte anvendes denne type biopejs også i kontormiljøer som eksempelvis i mødelokalet. Det skaber en god stemning med en biopejs på væggen og er altid et plus på WOW-faktoreren.


Når man anvender en biopejs til væg skal man sikre at den er monteret korrekt. Der medfølger vægbeslag til vores biopejse således det er nemt at hænge dem op. Biopejsene leveres med en isolerende bagplade som gør at der ikke bliver varmt på væggen bagved biopejsen.

Læs mere om Biopejs til væg


Tabel Liste

Sorter faldende

1-58 of 58

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-58 of 58

Side:
  1. 1
  2. 2

Sådan finder du den perfekte biopejs til væg

En biopejs til væg er en miljøvenlig pejs som er klar til at blive hængt op på væggen, nærmest som den kommer i pakken. De fleste af vores væghængte modeller kræver ikke meget, eller ingen samling, inden de er klar til brug. Dermed skal man som regel blot finde ud af hvor i boligen den skal hænge, anvende det medfølgende ophæng som skrues fast i væggen og placere pejsen - Tænde op - Og nyde flammerne.

Hvad man bør kigge efter inden køb

Når man skal købe en biopejs til væg, så er det altid vigtigt at kigge på producenten. De fleste producenter som forhandles i Danmark er godkendte og kan anvendes sikkert. Men det ikke alle. Derfor er det vigtigt at man ikke kommer til at købe en pejs som sikkerhedsmæssigt ikke er i orden. Her er prisen ofte en afslørende faktor. Hvis biopejsen er meget billig ift. standarden på markedet, så er der en chance for at man er gået på kompromis med kvaliteten og det kan være afgørende for sikkerheden.

Dernæst er det en god ide at se på behovet.

Hvis man har behov for en pejs der skal lyse hele rummet op med sin tilstedeværelse, så bør man kigge på de lidt større modeller. Det kunne endda være at man skal helt over i kategorien biopejs til indbygning i stedet. Men hvis det er en væghængt biopejs man er ude efter, så findes der modeller som fylder mere i bredden på væggen. Endda nogle som er to pejse i én, hvilket er helt ideelt hvis man gerne vil lave et show-off. Her kunne Atlantic Twin være et godt bud.


Hvis man derimod har behov for en mindre model til brug på et lille område man har udset sig, så skal man kigge på de lidt smallere modeller. Vi har både modeller som er kvadratiske, men vi har også modeller som er højere end de er bredde. På denne måde kan man udnytte pladsen i højden, mens man begrænser brugen af pladsen i bredden.

Husk altid ved anvendelse af biopejse

Når pejsen ønskes slukket igen anvendes den medfølgende anordning til at kvæle ilden og slukke biopejsen. Husk altid at vente 20 minutter efter biopejsen er slukket, til du påfylder ny bioethanol.

Se vores brands

Decoflame
Nordlys Denmark
Dimplex
ByThing
Safretti
RubyFires
Xaralyn
ignoRa
Horus
Glow Fire

FAQ om Biopejs til væg

Svar:
En biopejs til væg, er en biopejs som leveres med et vægbeslag, således den kan monteres på en væg. Mange væghængte biopejse kommer også med en isolerende varmeplade, hvilket gør det muligt at placere den på de fleste overflader. Det er dog ikke alle som gør dette, så vær opmærksom på det, inden biopejse monteres.
Svar:
Pejsen placeres på den ønskede position. Dernæst fylder man bioethanol i pejsen brænder og tænder med en lang tændstik, eller pejselighter.
Svar:
En biopejs til væg kan variere i brændetid fra 2-6 timer typisk. Brændetiden afgøres mest af alt af hvor meget bioethanol der kan være i pejsen.
Svar:
Man kan finde biopejse i alle farver og dette gælder også de væghængte biopejse. Hos Bio-Pejs.dk har vi biopejse til væg i mange forskellige farver. Blandt andet hvid, sort, grå, børstet stål, corten, murstens-look mv.
Svar:
Den bedste årsag til at vælge en biopejs til væg er, at man har lyst. Dernæst at man har plads og til sidst at man finder præcis den væghængte biopejs som passer ind. Fordelen ved en væghængt biopejs er, at den giver ekstra plads på gulvet og kan udnytte et tomrum på væggen.
Svar:
Hvis biopejsen kommer med en keramisk brænder, skal du ved første påfyldning fylde den helt op med bioethanol. Et lille mærke indikerer hvor du max må fylde på til. Dernæst tænd biopejsen med en lang tændstik, eller pejselighter og lad brænderen varme op. Efter nogle minutter vil brænderen være varmet op og flammerne kan nydes til fulde. Fordelen ved en keramisk brænder er helt klart sikkerheden og stabiliteten. Ulempen kan være vægten, da en keramisk brænder udgør en stor andel af den samlede vægt i den væghængte biopejs.
Svar:
Som udgangspunkt ja, men man skal sikre sig at biopejsen leveres med en isolerende bagplade, såfremt man ønsker at montere den på en brandbar væg. Ikke alle biopejse leveres med en isolerende bagplade. På vores væghængte biopejse er der angivet om de leveres med en isolerende bagplade, hvilket langt de fleste af vores modeller gør.
Svar:
Vi forhandler ikke produkter som vi selv mener er usikre, eller som ikke har gennemført de nødvendige tests for at opnå et sikkerhedscertifikat. Alle vores væghængte biopejse leveres således først efter, at de har været igennem de nødvendige tests for at sikre at de performer som de skal. Der er således ingen fare ved at anvende de væghængte biopejse som vi forhandler, såfremt de anvendes korrekt. Et eksempel på hvor det kan gå galt er, ved overfyldning. Sker dette skal man ikke tænde pejsen, men i stedet tømme den helt før man fortsætter.
Svar:

Bio-Pejs.dk har over 50 forskellige modeller af væghængte bioepejse og de fås i alle farver og varianter. Det man skal gøre op med sig selv er ofte følgende:

  • Hvor meget plads har jeg
  • Hvad har jeg brug for i en biopejs
  • Hvor meget skal biopejsen anvendes

Vores varianter

Bio-Pejs.dk har som nævnt over 50 forskellige varianter af væghængte biopejse. Vi har endda modeller som både kan fungere som biopejs til væg, samt en fritstående biopejs til gulv. Vi har varianter i stål, rustfrå stål, aluminium, corten, MDF, beton mv. MDF er det foretrukne valg når væggen ikke kan tåle for meget vægt, men ofte vejer vores modeller ikke mere end hvad de fleste vægge kan klare.

Svar:

Du kan bestille din nye biopejs på en af følgende måder

  • Webshop
  • Email
  • Telefon

Vi sidder klar på alle ovenstående metoder, til at modtage din ordre. Den klart nemmeste metode er, at bestille direkte på vores webshop. Her kan du både bestille og betale med det samme, samt indtaste dine adresseoplysninger til leveringen.

Svar:
Vi sender via forskellige fragt leverandører. Alle med det fortsæt at der leveres til kantsten. I nogle tilfælde kan man dog lave en aftale med fragtmanden om op/indbæring, men dette vil være udenom Bio-Pejs.dk.
Svar:
Leveringstiden er meget forskellig, men vi forsøger at holde os indenfor en 5-7 arbejdsdage. Hos nogle af vores leverandører er der dog lidt længere leveringstid, men det er noget vi hele tiden forsøger at optimere.
Loading...