Biopejs til væg

I denne kategori finder du vores udvalg af biopejs til væg. Sortimentet er nøje udvalgt og pt. bestående af produkter fra Decoflame, RubyFires, Nordlys Denmark, samt Safretti. Alle leverandører går meget op i høj sikkerhed og de kan stå inde for deres produkter. Dette vægter Bio-Pejs.dk naturligvis meget højt, da sikkerhed er første prioritet. 

En biopejs til væg kan være nødvendigt hvis pladsen på gulvet er optaget. Det kan også være mere passende med en biopejs til væg, hvis man ikke ønsker at hverken børn, eller dyr kan komme i nærheden af pejsen. Det øger sikkerheden i hjemmet, eller butikken hvor det også giver god mening at anvende biopejs på en væg et passende sted, fremfor at have den stående på gulvet. Ofte anvendes denne type biopejs også i kontormiljøer som eksempelvis i mødelokalet. Det skaber en god stemning med en biopejs på væggen og er altid et plus på WOW-faktoreren.

Når man anvender en biopejs til væg skal man sikre at den er monteret korrekt. Der medfølger vægbeslag til vores biopejse således det er nemt at hænge dem op. Biopejsene leveres med en isolerende bagplade som gør at der ikke bliver varmt på væggen bagved biopejsen.

Biopejs til væg med keramisk brænder

Hvis biopejsen kommer med en keramisk brænder, skal du ved første påfyldning fylde den helt op med bioethanol. Et lille mærke indikerer hvor du max må fylde på til. Dernæst tænd biopejsen med en lang tændstik, eller pejselighter og lad brænderen varme op. Efter nogle minutter vil brænderen være varmet op og flammerne kan nydes til fulde.

Når pejsen ønskes slukket igen anvendes den medfølgende anordning til at kvæle ilden og slukke biopejsen. Husk altid at vente 20 minutter efter biopejsen er slukket, til du påfylder ny bioethanol.

Læs mere om Biopejs til væg

Tabel Liste

Sorter faldende

1-58 of 58

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-58 of 58

Side:
  1. 1
  2. 2
Se vores brands
Loading...