Fri fragt v/køb over 999,-Biopejs Horus Buildin High - Åben

Biopejs til indbygning i dimensionerne (HxBxD) 102 x 57 x 40 cm. Modellen fås i Rustfri stål farve og så brænder den i Op til 6 timer på en opfyldning.
12.995,00 DKK
25+ stk. på lager online.
Leveringstid 2-3 hverdage
Beskrivelse
Horus Buildin High biopejs et rigtigt godt valg, hvis man ønsker en indbygningspejs på en smal væg. Den leveres i åben eller lukket udgave, hvor denne model er den åbne.

Åben betyder at pejsen ikke har nogen bagside og dermed kan ses fra to sider. Lukket betyder at biopejsen har en isolerende bagside, som gør den klar til indbygning i væg med udkig til 'en side. Det kunne for eksempel være hvis den skal placeres i en ydervæg.

Biopejsen er udført i rustfrit stål, og leveres med små glas, som placeres foran brænderen, samt en 6 mm ramme hele vejen rundt.

Brænderen er en Horus-brænder med justerbar flamme.

IndbygningHorus Buildin High biopejs kan indbygges i alle vægtyper, med en dybde på minimum 40 cm. Hvis væggen hvori du ønsker pejsen indbygget, ikke allerede er minimum 40 cm, skal den laves bredere inden biopejsen monteres. Denne model leveres kun på standardmål.

Brænderen i Horus Buildin High er dybere end selve biopejsen i bunden. Dvs. den går længere nede under pejsen, hvilket betyder at man først skal tage højde for dette inden montering. Først laves hullet klar til biopejs og brænder. Dernæst monteres biopejsen og til slut færdiggøres væggen med vægbeklædning/opmuring.

ValgmulighederHorus Buildin High leveres standard med ramme i komplet rustfrit stål og med 1 lille glas foran hver brænder. Det er ikke muligt at bestille fuldt glas til modellen. Vi har dog andre indbygningspejse, som kan leveres med fuldt glas.
Specifikationer

Brand:

Horus

TÜV-certificeret:

Ja

Dimensioner (HxBxD):

102 x 57 x 40 cm

Materiale(r):

Rustfri stål

Farve(r):

Rustfri stål

Produktets vægt:

26 kg

Brændstof:

Bioethanol

Behov for aftræk:

Nej

Krav til skorsten:

Ingen

+ ved bioethanol:

Ingen røg, aske eller sod

Kapacitet:

2 L

Varme effekt:

3 kW

Justerbar flammehøjde:

Ja

Brændetid:

Op til 6 timer