Biopejs til indbygning

Find en biopejs til dit indbygningsprojekt

En indbygget biopejs kan skabe forbindelse mellem to rum, eller blot bygges ind i væggen til et enkelt rum. Vi har et bredt udvalg af indbygningspejse, til alle projekter. Både dem som ønsker en gennemgående tunnelpejs som forbinder to rum, eller til dem som ønsker at få en indbygget biopejs, med bagplade, således den ses i et rum og ikke stikker ud fra væggen, i kontrast til en traditionel biopejs til væg. Herunder vil du med næsten 100% sikkerhed kunne finde den pejs som matcher dit behov. Og hvis ikke den helt perfekte pejs er at finde, så kontakt os blot på nedenstående mail, med dine ønsker til en indbygningspejs. Vi kan levere i stort set alle størrelser på specialbestillinger af vores "Efter mål pejse"


Automatisk biopejs

En indbygningspejs, kan også leveres med automatisk teknologi, således at den kan styres vha. en fjernbetjening, eller en app på smartphone. Her gør det samme sig gældende som ved vores manuelle indbygningspejse. Stort set alle mål kan leveres. Kontakt os blot på mail, med de ønskede dimensioner, så får vi udarbejdet et tilbud.


Min pejs vises ikke!

Skal du bruge en indbygningspejs, i nogle dimensioner som ikke er vist i listen?


Kontakt os på info@bio-pejs.dk


For at kunne hjælpe dig, skal vi bruge følgende:

Dimensioner: Højde x Bredde x Dybde i cm.

Glas: Skal der være glas på pejsen og hvis ja, hvor mange? (OBS: En side, skal som minimum være halvt åbent)

Med ovenstående informationer, kan vi finde vi en pejs som matcher dine behov!


Se hvordan du vælger en biopejs til indbygning
Læs mere om Biopejs til indbygning


Tabel Liste

Sorter faldende

1-87 of 87

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-87 of 87

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sådan vælger du en biopejs til indbygning

En biopejs til indbygning er en pejs, der bliver bygget ind i enten en nyopført, eller eksisterende væg. Funktionen er som udgangspunkt den samme som i alle andre biopejse, men så alligevel ikke helt. Der følger nemlig ikke blot nogle flere tekniske funktioner med, i en indbygget biopejs, men også flere anvendelses og komfortable muligheder.


Automatisk biopejs til indbygning

En mere og mere populær variant er vores automatiske biopejse og ikke mindst dem som kan indbygges i en væg. Behageligheden ved ikke at skulle rejse sig for at tænde, skrue ned, eller slukke pejsen er meget tiltrækkende. Ikke mindst når man alligevel har gang i en mindre ombygning i hjemmet i form af at lave hul i væggen enten delvist, eller 100% for et tunnel view. Så hvorfor ikke gå hele vejen og købe noget man kan anvende med største komfortable følelse i mange år frem. 

Se vores automatiske biopejse til indbygning her


Manuel biopejs til indbygning

Den stadig mest populære indbygnings biopejs, er stadig vores manuelle. Disse kan vi levere fra flere leverandører og mange prisklasser. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser for, hvor og hvordan man kan anvende en biopejs til indbygning. Vi leverer dem i stort set alle dimensioner. Helt ned til 15 cm i dybden, selvom vi anbefaler minimum 30 cm.  

Se vores manuelle biopejse til indbygning her


Bredde x højde x dybde

Noget man altid skal have styr på, når man bestiller en biopejs til indbygning, er dimensionerne. Hvis ikke man selv ved hvor stor/lille den bør være ift. ens behov, så kan vi altid hjælpe med at finde de helt rigtige mål. En hovedregel hos os, er dog at man sørger for at have mindst en meter fra pejsen, til nærmeste brandbare genstand. Det giver ikke blot mest sikkerhed, men udseendesmæssigt er det også det som fungerer absolut bedst. Giv din indbygningspejs plads til at vise hvad den kan og tage sig godt ud.


Tilbehør til indbygningspejse

En biopejs til indbygning kan leveres i flere varianter, men også med forskelligt tilbehør. Det kan være glas front, termostat, ramme, eller fjernbetjening.


Glasfront til indbygningspejse

Alle vores biopejse til indbygning, lavet efter specialmål, kan leveres inkl. glasfront. Denne kan enten være i form af halvt eller fuldt glas. Dog skal der altid være minimum halvt åbent til en side. Dvs. at hvis man har behov for en model som er åben til en side, så kan man max bestille et halvt glas til denne. Årsagen til dette er at pejsen skal kunne trække den mængde luft den har behov for, for at fungere optimalt, samt at man skal kunne komme til at fylde bioethanol på.


Termostat

I vores automatiske biopejse til indbygning, kan der leveres en ekstern termostat med som justere pejsens flammer, når temperaturen når når et bestemt niveau. Denne er særlig handy hvis man ønsker at få installeret din indbygningspejs under tv'et. Ved at montere den lille termostat i bunden af tv'et, sikre man at dette aldrig bliver for varmt pga. pejsen.


Ramme på front

Vi kan levere alle vores biopejse på specialmål inkl. en synlig ramme. Alt efter hvilken model man vælger, så vil denne enten være eftermonteret, eller fungere som en del af pejsen via en tykkere generel ramme på pejsen. Som udgangspunkt er vores Orlando og Bellina inkl. en synlig ramme.


Fjernbetjent biopejs til indbygning

Alle vores automatiske biopejse til indbygning, leveres inkl. en fjernbetjening. Hele ideen med en automatisk biopejs er jo at man skal kunne styre den fra afstand og derfor giver det naturligvis bedst mening at fjernbetjeningen er en del af den pakke man køber, når man bestiller en automatisk biopejs. Med fjernbetjeningen kan man tænde, slukke, skrue op, samt justere max temperaturen i rummet. Hvis man har 15 grader i rummet og sætter pejsen til 25 grader, så vil den køre fuld styrke indtil de 25 grader er opnået. Dernæst vil den selv justere flammehøjden og bevare en gennemsnitlig temperatur på det ønskede valg.


App styring til automatiske indbygningspejse

I vores automatiske indbygnings biopejse medfølger der også bluetooth/App styring. Dette betyder at man med sin smartphone kan styre pejsen på samme vis som ved anvendelse af fjernbetjeningen. Hele systemet kører via bluetooth, så det er super simpelt at sætte op og komme i gang med at betjene sin automatiske biopejs via telefonen.


Spild sensor til automatiske biopejse

Sammen med vores automatiske biopejse, kommer der en spildsensor som fortæller dig hvis der er spildt bioethanol på pejsen ifbm. påfyldning. Man får simpelthen ikke lov til at starte pejsen før det spildte er tørret op. Dette er en ekstra sikkerhedsfunktion, som ikke kommer med en almindelig indbygningsmodel.


Få et tilbud på en biopejs til indbygning

Find alle vores indbygningsmodeller her. Hvis ikke du finder en model som passer dine behov, så kontakt os på  info@bio-pejs.dk. Vi kan levere i stort set alle dimensioner og helt ned til 15 cm i dybden.

Se vores brands

Decoflame
Nordlys Denmark
Dimplex
ByThing
Safretti
RubyFires
Xaralyn
ignoRa
Horus
Glow Fire

FAQ om Biopejs til indbygning

Svar:
En biopejs til indbygning, er en biopejs som leveres klar til at blive bygget ind i en væg. Typisk vil den komme med en komplet ramme som afgrænser pejsens brændeområde fra væggen.
Svar:
En indbygningsmodel fungerer ligesom alle andre biopejse. Dog fås denne type også som automatisk, hvilket betyder at den kan styres vha. af en fjernbetjening, eller gennem an app til smartphone.
Svar:
Brændetiden kan variere fra 3 til op mod 20 timer. Det afgørende er først og fremmest, hvor mange liter bioethanol som pejsen kan indeholde. Dernæst har teknologien noget at sige, hvor de automatiske pejse, samt dem som leveres med keramiske brændere, kan holde længere på bioethanolen og dermed give en længere brændetid.
Svar:
Normalvis leveres vores indbygnings biopejse med en sort ramme, men det er også muligt at få den pulverlakeret i andre farver. Det kan også lade sig gøre at få leveret pejsen med en bredere ramme med farve.
Svar:
Den store fordel ved en biopejs til indbygning er, at man kan få udnyttet en væg til fulde, uden at skulle have et ekstra møbel på gulvet. Dertil kan en indbygningsmodel også fungere mellem to rum, som en tunnelpejs. Dette giver de to rum en helt anden dimension og gør at man kan nyde flammerne fra flere punkter i hjemmet.
Svar:
Hvis biopejsen kommer med en keramisk brænder, skal du ved første påfyldning fylde den helt op med bioethanol. Et lille mærke indikerer hvor du max må fylde på til. Dernæst tænd biopejsen med en lang tændstik, eller pejselighter og lad brænderen varme op. Efter nogle minutter vil brænderen være varmet op og flammerne kan nydes til fulde. Fordelen ved en keramisk brænder er helt klart sikkerheden og stabiliteten. Ulempen kan være vægten, da en keramisk brænder udgør en stor andel af den samlede vægt i den pejsen.
Svar:
Som udgangspunkt ja, men man skal sikre sig at biopejsen leveres med en isolerende ramme, såfremt man ønsker at montere den i en brandbar væg. Ikke alle indbygningsmodeller leveres med en isolerende ramme. På vores biopejse er der angivet om de leveres med en isolerende ramme, hvilket langt de fleste af vores modeller gør.
Svar:
Vi forhandler ikke produkter som vi selv mener er usikre, eller som ikke har gennemført de nødvendige tests for at opnå et sikkerhedscertifikat. Alle vores viopejs til indbygning leveres således først efter, at de har været igennem de nødvendige tests for at sikre at de performer som de skal. Der er således ingen fare ved at anvende de indbygningsmodeller som vi forhandler, såfremt de anvendes korrekt. Et eksempel på hvor det kan gå galt er, ved overfyldning. Sker dette skal man ikke tænde pejsen, men i stedet tømme den helt før man fortsætter.
Svar:

Bio-Pejs.dk har op mod 100 forskellige modeller af biopejse til indbygning og de fås i alle farver og varianter. Og hvis ikke man finder den model man ønsker i vores oversigt, så kan vi lave en indbygningsmodel i stort set alle mål. Her skal vi blot vide ønsket bredde x højde x dybde, for at kunne udarbejde et tilbud. Det man skal gøre op med sig selv er ofte følgende:

  • Hvor meget plads har jeg
  • Hvad har jeg brug for i en biopejs
  • Hvor meget skal biopejsen anvendes

Vores varianter

Bio-Pejs.dk har som nævnt op mod 100 forskellige varianter af indbygningsbiopejse. Vi har varianter i stål, rustfrå stål, aluminium mv. Sort stål ramme er det foretrukne valg.

Svar:
Ja, hvis man ikke selv har en håndværker på hånden, eller ønsker at stå for indbygningen selv, så kan der bestilles at få en hændværker ud for, at installere pejsen ved modtagelse. Dette vil være ekskl. prisen for pejsen.
Loading...