Biopejs til indbygning

Biopejs til indbygning

Find en biopejs til dit indbygningsprojekt

En indbygget biopejs kan skabe forbindelse mellem to rum, eller blot bygges ind i væggen til et enkelt rum. Vi har et bredt udvalg af indbygningspejse, til alle projekter. Både dem som ønsker en gennemgående tunnelpejs som forbinder to rum, eller til dem som ønsker at få en indbygget biopejs, med bagplade, således den ses i et rum og ikke stikker ud fra væggen, i kontrast til en traditionel biopejs til væg. Herunder vil du med næsten 100% sikkerhed kunne finde den pejs som matcher dit behov. Og hvis ikke den helt perfekte pejs er at finde, så kontakt os blot på nedenstående mail, med dine ønsker til en indbygningspejs. Vi kan levere i stort set alle størrelser på specialbestillinger af vores "Efter mål pejse"


Læs mere om indbygningspejse


Tabel Liste

Sorter faldende

1-203 of 203

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-203 of 203

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sådan vælger du en biopejs til indbygning

En biopejs til indbygning er en pejs, der bliver bygget ind i enten en nyopført, eller eksisterende væg. Funktionen er som udgangspunkt den samme som i alle andre biopejse, men så alligevel ikke helt. Der følger nemlig ikke blot nogle flere tekniske funktioner med, i en indbygget biopejs, men også flere anvendelses og komfortable muligheder. For eksempel så kan en indbygningspejs samle to rum, ved at blive bygget ind som en tunnel pejs mellem disse. Det skaber en helt anden oplevelse af pejsehygge og flammernes opdeling af rummene, bliver hurtigt et syn der betager de fleste.

Ved at anvende en biopejs mellem to rum, så giver man ikke blot pejsehygge to steder på én gang, men også varme. Den indbygningspejs varmer mere end man lige tror. Også i en biopejs.
Hvis man vælger den automatiske variant, gør det kun oplevelsen og effekten endnu bedre. Med en termostat kan pejsen selv styre varmen og sørge for at der ikke bliver for varmt.


Bredde x højde x dybde

Noget man altid skal have styr på, når man bestiller en biopejs til indbygning, er dimensionerne. Hvis ikke man selv ved hvor stor/lille den bør være ift. ens behov, så kan vi altid hjælpe med at finde de helt rigtige mål. En hovedregel hos os, er dog at man sørger for at have mindst en meter fra pejsen, til nærmeste brandbare genstand. Det giver ikke blot mest sikkerhed, men udseendesmæssigt er det også det som fungerer absolut bedst. Giv din indbygningspejs plads til at vise hvad den kan og tage sig godt ud.


Tegning til godkendelse og installation

Når vi modtager bestillinger på indbyggede biopejse, så sender vi en tegning ud til godkendelse hos kunden, samt til brug under installationen. På denne måde kan kunden allerede inden produktionen påbegyndes, starte så småt med at gøre muren klar til pejsen. Det tager mellem 6 uger og 3 mdr. for en pejs at blive færdig. Det afhænger af hvilken af vores producenter man vælger til udarbejdelsen. Decoflame producerer på ca. 6 uger og ignoRa gør det på 3 mdr. Decoflames indbygningspejse produceres fra bunden i Vestbjerg nord for Aalborg. Hvis man bor i området, så kan det godt betale sig at køre en tur forbi deres flotte showroom, hvor alle varianter af deres indbygningsbiopejse kan ses og opleves.


Lad kreativiteten få frit spil

Når en indbygget biopejs kan placeres stort set overalt, så kan man også lade fantasien afprøve grænserne. Nu er det muligt at bygge en pejs ind der hvor man førhen aldrig havde troet at det skulle kunne lade sig gøre. Man kan opføre en ekstra væg man har gået og tænkt på og i denne kan man installere en pejs, for at skabe rummet en helt anden dimension. Med fare for at gentage noget vi allerede har sagt, så er det kun fantasien som sætter grænser med indbyggede biopejse.


Tilbehør til indbygningspejse

En biopejs til indbygning kan leveres i flere varianter, men også med forskelligt tilbehør. Det kan være glas front, termostat, ramme, eller fjernbetjening.


Glasfront til indbygningspejse

Alle vores biopejse til indbygning, lavet efter specialmål, kan leveres inkl. glasfront. Denne kan enten være i form af halvt eller fuldt glas. Dog skal der altid være minimum halvt åbent til en side. Dvs. at hvis man har behov for en model som er åben til en side, så kan man max bestille et halvt glas til denne. Årsagen til dette er at pejsen skal kunne trække den mængde luft den har behov for, for at fungere optimalt, samt at man skal kunne komme til at fylde bioethanol på.


Indbygget biopejs i lejlighed

Da biopejse ikke behøver noget aftræk i form af skorsten, eller anden form for afledning, grundet den miljøvenlige forbrænding, så kan en indbygget biopejs med fordel anvendes i lejligheder. Det er ofte ikke muligt at installere en brændeovn, eller gaspejs i lejlighedskomplekser, simpelthen grundet, at man ikke har noget sted at komme af med den forurenende del i pejsen. Ved at installere en biopejs, skal man kun forholde sig til at om muren kan anvendes til formålet. Derfra er det blot at gå i gang med at gøre plads.


Indbygget biopejs i hus

De fleste huse kan have brændeovne og gaspejse, fordi man har muligheden for et aftræk. Men det er ikke ensbetydende med at en biopejs ikke er et bedre alternativ. Der er nemlig flere fordele ved biopejse fremfor en gaspejs, eller en brændeovn. Først og fremmest så er selve klargøringen meget nemmere. Givet det faktum at biopejsen ikke behøver noget aftræk, så er arbejdsmængden ved at skulle bygge dette, eller forbinde pejsen med et eksisterende, helt sparet væk. Man kan gå direkte til klargøring, eller opbygning af væggen som pejsen skal bygges ind i. Dertil så er biopejsen et langt mere miljøvenligt pejse alternativ. Både gaspejse og brændeovne forurener. Det gør biopejsen ikke.


Automatisk biopejs til indbygning

En mere og mere populær variant er vores automatiske biopejse og ikke mindst dem som kan indbygges i en væg. Behageligheden ved ikke at skulle rejse sig for at tænde, skrue ned, eller slukke pejsen er meget tiltrækkende. Ikke mindst når man alligevel har gang i en mindre ombygning i hjemmet i form af at lave hul i væggen enten delvist, eller 100% for et tunnel view. Så hvorfor ikke gå hele vejen og købe noget man kan anvende med største komfortable følelse i mange år frem. 

Se vores automatiske biopejse til indbygning her


En indbygningspejs, kan også leveres med automatisk teknologi, således at den kan styres vha. en fjernbetjening, eller en app på smartphone. Her gør det samme sig gældende som ved vores manuelle indbygningspejse. Stort set alle mål kan leveres. Kontakt os blot på mail, med de ønskede dimensioner, så får vi udarbejdet et tilbud.


Termostat

I vores automatiske biopejse til indbygning, kan der leveres en ekstern termostat med som justere pejsens flammer, når temperaturen når når et bestemt niveau. Denne er særlig handy hvis man ønsker at få installeret din indbygningspejs under tv'et. Ved at montere den lille termostat i bunden af tv'et, sikre man at dette aldrig bliver for varmt pga. pejsen.


App styring til automatiske indbygningspejse

I vores automatiske indbygnings biopejse medfølger der også bluetooth/App styring. Dette betyder at man med sin smartphone kan styre pejsen på samme vis som ved anvendelse af fjernbetjeningen. Hele systemet kører via bluetooth, så det er super simpelt at sætte op og komme i gang med at betjene sin automatiske biopejs via telefonen.


Spild sensor til automatiske biopejse

Sammen med vores automatiske biopejse, kommer der en spildsensor som fortæller dig hvis der er spildt bioethanol på pejsen ifbm. påfyldning. Man får simpelthen ikke lov til at starte pejsen før det spildte er tørret op. Dette er en ekstra sikkerhedsfunktion, som ikke kommer med en almindelig indbygningsmodel.


Fjernbetjent biopejs til indbygning

Alle vores automatiske biopejse til indbygning, leveres inkl. en fjernbetjening. Hele ideen med en automatisk biopejs er jo at man skal kunne styre den fra afstand og derfor giver det naturligvis bedst mening at fjernbetjeningen er en del af den pakke man køber, når man bestiller en automatisk biopejs. Med fjernbetjeningen kan man tænde, slukke, skrue op, samt justere max temperaturen i rummet. Hvis man har 15 grader i rummet og sætter pejsen til 25 grader, så vil den køre fuld styrke indtil de 25 grader er opnået. Dernæst vil den selv justere flammehøjden og bevare en gennemsnitlig temperatur på det ønskede valg.


Manuel biopejs til indbygning

Den stadig mest populære indbygnings biopejs, er stadig vores manuelle. Disse kan vi levere fra flere leverandører og mange prisklasser. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser for, hvor og hvordan man kan anvende en biopejs til indbygning. Vi leverer dem i stort set alle dimensioner. Helt ned til 15 cm i dybden, selvom vi anbefaler minimum 30 cm.  

Se vores manuelle biopejse til indbygning her


Ramme på indbygningspejse

Vi kan levere alle vores biopejse på specialmål inkl. en synlig ramme. Alt efter hvilken model man vælger, så vil denne enten være eftermonteret, eller fungere som en del af pejsen via en tykkere generel ramme på pejsen. Som udgangspunkt er vores Orlando og Bellina inkl. en synlig ramme.


Typer af indbygningspejse til bioethanol

Indbygningspejse kan fås i flere varianter og det gør sig ligeledes gældende i biopejse til indbygning.

De mest anvendte typer af indbygningspejse er:

 • Indbygningspejs med bagplade - Åben til en sider
 • Gennemgående tunnel-view - Åben til to sider
 • 3 sidet indbygningspejs - Åben til 3 sider
 • 360 graders indbygningsmodel - Åben hele vejen rundt

 • Indbygget biopejs med bagplade

  En indbygget biopejs som er åben til front, kaldes også en 1-sidet indbygningspejs, eller indbygget pejs med bagplade. Konceptet går ud på at pejsen leveres med en bagplade, som typisk er isolerende, hvilket gør at den beskytter væggen bag pejsen, mod varmen fra flammerne. Man anvender ofte en 1-sidet indbygningspejs på ydermure, da det i disse tilfælde vil være svært, eller uhensigtsmæssigt, at have pejsen til at være gennemgående. Det kan også være i rum, hvor ikke har en interesse i at pejsen skal kunne ses på den anden side af væggen. Eksempelvis hvis den installeres i stuen og stuen grænser op til soveværelset.
  I mange tilfælde så vælger man en indbygget biopejs som erstatning for en væghængt model. Her er ønsket at strømline indretningen og ikke have noget der "stikker ud" på væggene. Det giver rummet en anden dybde, når der pludselig er en dimension i væggen med levende ild og tiltrækningskraften er altid stor på denne type pejs.


  Gennemgående indbygningspejs med tunnel-view

  Den helt store blikfangs model, er den gennemgående biopejs som forbinder to rum med lækker levende ild. De levende flammer giver både en sammenhæng i hjemmet, samt kan afgive varme til to rum på samme tid. Ofte ser vi at man vælger at kombinere stue og køkken med en gennemgående indbygningspejs. Her vælges der ofte at have pejsen enten halvt, eller helt åben uden glas på den ene side og lukket med glas på den anden. Det giver mening at lukke pejsen med glas på den side som vender ud mod køkkenet, da man i køkkenet ofte er mere aktiv. Forstyrrende elementer aldrig er godt for en pejs. Det gør forbrændingen dårlig når flammerne forstyrres og kan i værste fald ødelægge det miljøvenlige aspekt i brugen af en biopejs.


  3-sidet indbygningspejs

  En 3-sidet indbygningspejs er ofte anvendt i rumdelende elementer. Et eksempel kunne være en halvmur der deler et rum op i to afdelinger. Fordelen ved denne type er, at man kan se flammerne fra 3 sider og nyde dem næsten hele vejen rundt. Den mest almindelige 3-sidet model, er den hvor pejsen har to lange flader og en kort. Dvs. hvor pejsen er installeret i en endevæg. Men der findes også en variant hvor pejsen har to korte sider og en lang. Dette kunne for eksempel være i et rum hvor man har to åbne indgange på hver side af 1 meter lang væg. Ved at installere en 3-sidet biopejs i denne væg, vil man kunne se flammerne fra begge de to indgange, allerede inden man træder ind i rummet.


  360 grader indbygget biopejs - Se flammerne fra alle sider

  En 360 graders biopejs er en pejs som kan ses ligemeget fra hvilken vinkel man står. Et eksempel på en indbygget model med et 360 graders view kunne være en biopejs som er bygget ind i en søjle der ikke er bærende. Men de mest almindelige er dem som bygges ind i et bord eller lignende. En biopejs til indbygning i et bord er begyndt at blive meget normalt i bl.a. restauranter og på hoteller. Steder hvor man gerne vil signalere noget ekslusivt, passer denne type biopejs helt perfekt ind.


  Indbygget biopejs efter mål

  Vi har over 80 forskellige varianter af indbygningspejse i denne liste, men vi kan lave mange flere endnu. Der er stort set ikke andet end fantasien som sætter grænser, når det kommer til at indbygningspejse. Så hvis ikke man finder den model man søger i vores oversigt, så bygger vi blot en model efter deres smag og behag. Vi kan lave indbygningspejse helt ned i 15 cm i dybden og nærmest ubegrænset i længde og højde. Så der skulle gerne være mulighed for at stille alles behov.


  Få et tilbud på en biopejs til indbygning

  Hvis ikke du finder en model som passer dine behov, så skriv til os på  mail eller ring på tlf. Det eneste vi skal bruge for at kunne beregne en pris er, ønsket længde, højde og dybde, samt om det skal være en manuel, eller en automatisk styret model og man ønsker glas på pejsen. Med disse informationer kan vi udarbejde et tilbud på en flot indbygget biopejse efter mål. Hvis man er i tvivl om det skal være en manuel, eller en automatisk styret, så bed blot om et tilbud på begge. I mange tilfælde finder man ud af at merprisen ikke afskrækker fra at bestille formel-1 modellen.


  Min pejs vises ikke!

  Skal du bruge en indbygningspejs, i nogle dimensioner som ikke er vist i listen?


  For at kunne hjælpe dig, skal vi bruge følgende:

  Dimensioner: Højde x Bredde x Dybde i cm.

  Glas: Skal der være glas på pejsen og hvis ja, hvor mange? (OBS: En side, skal som minimum være halvt åbent)

  Med ovenstående informationer, kan vi finde vi en pejs som matcher dine behov!


  Kontakt os på telefon eller e-mail for et tilbud

  Telefon: 22479838
  E-mail: [email protected]

  Se vores brands

  FAQ om Biopejs til indbygning

  Svar:
  En biopejs til indbygning, er en biopejs som leveres klar til at blive bygget ind i en væg. Typisk vil den komme med en komplet ramme som afgrænser pejsens brændeområde fra væggen.
  Svar:
  En indbygningsmodel fungerer ligesom alle andre biopejse. Dog fås denne type også som automatisk, hvilket betyder at den kan styres vha. af en fjernbetjening, eller gennem an app til smartphone.
  Svar:
  Brændetiden kan variere fra 3 til op mod 20 timer. Det afgørende er først og fremmest, hvor mange liter bioethanol som pejsen kan indeholde. Dernæst har teknologien noget at sige, hvor de automatiske pejse, samt dem som leveres med keramiske brændere, kan holde længere på bioethanolen og dermed give en længere brændetid.
  Svar:
  Normalvis leveres vores indbygnings biopejse med en sort ramme, men det er også muligt at få den pulverlakeret i andre farver. Det kan også lade sig gøre at få leveret pejsen med en bredere ramme med farve.
  Svar:
  Den store fordel ved en biopejs til indbygning er, at man kan få udnyttet en væg til fulde, uden at skulle have et ekstra møbel på gulvet. Dertil kan en indbygningsmodel også fungere mellem to rum, som en tunnelpejs. Dette giver de to rum en helt anden dimension og gør at man kan nyde flammerne fra flere punkter i hjemmet.
  Svar:
  Hvis biopejsen kommer med en keramisk brænder, skal du ved første påfyldning fylde den helt op med bioethanol. Et lille mærke indikerer hvor du max må fylde på til. Dernæst tænd biopejsen med en lang tændstik, eller pejselighter og lad brænderen varme op. Efter nogle minutter vil brænderen være varmet op og flammerne kan nydes til fulde. Fordelen ved en keramisk brænder er helt klart sikkerheden og stabiliteten. Ulempen kan være vægten, da en keramisk brænder udgør en stor andel af den samlede vægt i den pejsen.
  Svar:
  Som udgangspunkt ja, men man skal sikre sig at biopejsen leveres med en isolerende ramme, såfremt man ønsker at montere den i en brandbar væg. Ikke alle indbygningsmodeller leveres med en isolerende ramme. På vores biopejse er der angivet om de leveres med en isolerende ramme, hvilket langt de fleste af vores modeller gør.
  Svar:
  Vi forhandler ikke produkter som vi selv mener er usikre, eller som ikke har gennemført de nødvendige tests for at opnå et sikkerhedscertifikat. Alle vores viopejs til indbygning leveres således først efter, at de har været igennem de nødvendige tests for at sikre at de performer som de skal. Der er således ingen fare ved at anvende de indbygningsmodeller som vi forhandler, såfremt de anvendes korrekt. Et eksempel på hvor det kan gå galt er, ved overfyldning. Sker dette skal man ikke tænde pejsen, men i stedet tømme den helt før man fortsætter.
  Svar:

  Bio-Pejs.dk har op mod 100 forskellige modeller af biopejse til indbygning og de fås i alle farver og varianter. Og hvis ikke man finder den model man ønsker i vores oversigt, så kan vi lave en indbygningsmodel i stort set alle mål. Her skal vi blot vide ønsket bredde x højde x dybde, for at kunne udarbejde et tilbud. Det man skal gøre op med sig selv er ofte følgende:

  • Hvor meget plads har jeg
  • Hvad har jeg brug for i en biopejs
  • Hvor meget skal biopejsen anvendes

  Vores varianter

  Bio-Pejs.dk har som nævnt op mod 100 forskellige varianter af indbygningsbiopejse. Vi har varianter i stål, rustfrå stål, aluminium mv. Sort stål ramme er det foretrukne valg.

  Svar:
  Ja, hvis man ikke selv har en håndværker på hånden, eller ønsker at stå for indbygningen selv, så kan der bestilles at få en hændværker ud for, at installere pejsen ved modtagelse. Dette vil være ekskl. prisen for pejsen.