Biopejs efter mål

Bio-Pejs.dk tilbyder biopejse efter mål. På denne måde kan man få gavn af din eksisterende åbne pejs, eller udfylde et tomrum i hjemmet

En biopejs efter mål er en indbygget biopejs, som bliver tilpasset specifikt, efter kundens ønske. Hos Bio-Pejs.dk har vi mange års erfaring med denne type projekter.

Sådan foregår processen

Vejen fra ide til handling er ikke lang. Vi starter altid med at lytte til dine ønsker som kunde. Dernæst giver vi vores bud på en god løsning og denne er altid med kunden i fokus. Når vi - sammen med dig - er kommet frem til den bedste løsning ift. dine behov, samt projektet i sig selv, udarbejder vi et tilbud. Typisk indeholder dette tilbud et par forskellige varianter. Det kan f.eks. være en variant med en manuel brænder, samt en variant med en automatisk brænder.

Produkter i shoppen

Alle produkter i webshoppen markeret med følgende tekst "Produktet fremstilles efter gennemført ordre", er af typen biopejse efter mål. Prisen er således vejledende og ikke nødvendigvis gældende, grundet der kan være ændringer i produktionsprisen, komponenter mv. Vi har dog endnu ikke oplevet at prisen i webshoppen ikke kan overholdes, så som udgangspunkt kan man regne med denne som den gældende.

Alle pejse med navnet Bellina, Santi, Montreal, samt Orlando, er biopejse som fremstilles efter en ordre er lagt.

Når kunden accepterer tilbuddet, så udarbejder vi en tegning til kundens godkendelse, inden selve produktionen sættes i gang. Produktionstiden afhænger af den ønskede variant. Fra 4 uger, til 3 mdr.

Fortrydelsesret

Der ydes ingen returret på biopejse efter mål. Årsagen er at denne type produktioner er udarbejdet alene baseret på den enkelte kundes ønsker og behov. Dermed kan vi med al sandsynlighed ikke afsætte produktet til anden side efterfølgende. Aftalen er således bindende, når kunden har godkendt tegning og produktionen er igangsat.