Bioethanol til biopejs

Vi forhandler sikker og kvalitets bioethanol til biopejse hos Bio-Pejs.dk. Hos os er du sikker på at bioethanolen giver både en flot flamme, samt mindst mulige lugtgener.
Vi forhandler bioethanol fra ignoRa, Decoflame samt fra Xaralyn.
Læs mere om bioethanol


Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

HVAD ER BIOETHANOL

Bioethanol er et organisk stof som bliver udvundet af helt almindelige råvare så som majs, sukkerroer og kartofler. Denne form for bioethanol kaldes 1. generation og er kendetegnet ved en relativt simpel produktion og at den baserer sig på råvarer der også kunne være udnyttet som fødevarer.

For at producere ethanol kræves en gæringsproces, så derfor koges og hakkes de sukkerholdige planter, så plantefibrene nedbrydes. Herefter tilsættes vand og gær, der står for den egentlige produktion af ætanol. Når alkoholprocenten når omkring 12, destilleres væsken.

2. generations bioethanol produceres af cellulosen (og evt. sukker) i restprodukter; f.eks. halm, træspåner eller majsstængler. 2. generations bioethanol produceres 6 steder i verden.

Bioethanol kan bruges i ren form, som den gør til biopejse, eller ved iblanding i Benzin som bilbrændstof. Fra juli 2010 har al dansk benzin været iblandet 5 % bioethanol.

Alle biopejse bør betjenes med bioethanol på mindst 96,5%, men maks. 97,5% renhed.

Se vores brands